11 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 17 share-uri

Esti nascuta toamna? Poate chiar in luna octombrie? In ce interval al lunii? Exista un inger pazitor predominant care guverneaza fiecare din decadele lunii octombrie. Acest inger protector te ajuta si te calauzeste in anumite aspecte din viata ta, imprimand totodata anumite trasaturi personalitatii tale.

Cei nascuti in intervalul 9 octombrie – 13 octombrie – Ingerul IEIAZEL

Element dominant: Aer

Ieiazel este unul din cel 72 de ingeri care poarta numele zeului Shemhamphorae si unul din ingerii care vegheaza asupra culturii, a tot ceea ce inseamna cuvant scris, asupra oamenilor de litere . Ieiazal ii protejeaza pe cei nascuti in aceasta decada si ii face pe acesti nativi sa iubeasca frumosul, sa caute profunzimea dincolo de aparente, sa utilizeze cuvintele astfel incat sa ii bucure si pe cei din jurul lor. Multi din acesti nativi sunt oameni remarcabili, mari scriitori sau poeti, speakeri sau oratori de seama. Sunt inzestrati cu imaginatie, creativitate, dorinta de a inova domeniul in care activeaza. Artele, stiintele si Literele sunt domeniile in care acesti nativi pot avea realizari deosebite pentru ca sunt ajutati de Ieiazel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Leagăn pentru toată copilăria Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Cei nascuti in intervalul 14 octombrie – 18 octombrie – Ingerul HAHAHEL

Element dominant: Aer

Hahahel este un inger care este inclus in Ordinul Virtuti, corespondentul sau in Cabala fiind Chantare. El este un inger care aduce curaj, avant, capacitatea de a actiona rapid si eficient sub inspiratia momentului. Hahahel confera un nivel de energie ridicat, dar si mobilitate, capacitatea de a influenta decisiv oamenii si evenimentele din jur. Acesti nativi au un suflet nobil, sunt energici, hotarati, stiu sa ia deciziile cele mai eficiente chiar si in timp de criza.

Cei nascuti in intervalul 19 octombrie – 23 octombrie – Ingerul MIHAIL

Element dominant: Aer

Mihail este ingerul cu puterea de influenta cea mai mare asupra conducatorilor si a celor aflati la conducerea statelor. Mihail influenteaza deciziile celor care conduc social si politic destinul altor oameni. In Cabala, ingerul corespondent al lui Mihail este Arpien. Mihail imprima celor nascuti in perioada 19-23 octombrie inteligenta, abilitati politice si sociale, puterea de a influenta si de a conduce. Totodata, Mihail ii face pe acesti nativi sa fie buni diplomati si iscusiti in domeniul afacerilor si al relatiilor internationale. Acesti nativi sunt intrigati de secrete si, prin natura lor , urmaresc mereu sa despice firul in patrul.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri