11 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 17 share-uri

Esti nascuta toamna? Poate chiar in luna octombrie? In ce interval al lunii? Exista un inger pazitor predominant care guverneaza fiecare din decadele lunii octombrie. Acest inger protector te ajuta si te calauzeste in anumite aspecte din viata ta, imprimand totodata anumite trasaturi personalitatii tale.

Cei nascuti in intervalul 24 octombrie – 28 octombrie – Ingerul VEULIAH

Element dominant: Apa

Ingerul Veuliah este unul din ingerii care reprezinta pacea, insa este perceput in raport cu razboiul si ingerul razboiului. Patronati de ingerul Veuliah, cei nascuti in intervalul de timp 24-28 octombrie sunt haraziti sa straluceasca si sa se faca cunoscuti in domenii care tin de arme si pace, de dreptate, de aparare. Vor avea o cariera frumoasa in domeniul militar si vor lupta pentru onoare si cauze drepte. Vor castiga stima si respectul celor din jur prin ceea ce fac si vor fi loiali pana la moarte celui sub a carui conducere lupta.

Cei nascuti in intervalul 29 octombrie – 2 noiembrie – Ingerul YELAIAH

Element dominant: Apa

Yelaiah confera iubire pentru calatorii, atractie pentru descoperire si explorare. El aduce independenta, onestitate si incredere, ajutandu-i pe cei care au initiativa si sunt deschizatori de drumuri. Tot el este cel care te ajuta sa faci fata testelor vietii. Yelaiah se asigura ca mergi pe drumul tau in siguranta, protejandu-te de pericolele majore. El este cel care te ajuta sa castigi in procese. Totodata, Yelaiah ii face pe acesti nativi maestri in arta discursului si sa aiba realizari deosebite in viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Leagăn pentru toată copilăria Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Foto fr si main: By conrado /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri