17 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Cu putem interpreta simbolurile din vise? Ce semnifica ele de fapt? Cateva raspunsuri si interpretari vin sa ne lumineze mintea intrebatoare...

LOCUL COPILARIEI. Aceste vise sunt frecvente. In ele, subiectul se vede copil, revenit pe plaiurile natale. Copilul prezinta partile noastre psihice “infantile”, nedezvoltate. Aceste vise despre reintoarcerea la locul copilariei nu sunt deloc favorabile sau ne pun in garda impotriva anumitor infantilisme inconstiente. Ne pot spune, de asemenea, “fugi de dificultatile actuale intorcandu-te moral la parintii tai unde nu aveai nicio responsabilitate”.

NUDITATE. Iata, probabil, unul din visele cele mai curente. Subiectul se vede nud, mergand pe strazi pline de lume, sub privirile trecatorilor ori trecatorii nici nu par sa observe goliciunea subiectului. Si in aceste vise este vorba de un climat interior. Aceasta inseamna ca persoana este, probabil cuprinsa de complexe, dintre care cel mai curent este complexul de inferioritate sau o timiditate foarte pronuntata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

PADUREA. Ea reprezinta viata noastra inconstienta, ne reprezinta pe noi insine si pericolele pe care le gasim acolo trebuie cautate in noi. Trebuie examinat cum traversam padurea in vise si daca reusim sa iesim pentru a ajunge la simbolurile unei constiinte clare (poiene luminoase, campuri cultivate, soare etc.).

PISICA. Acest animal este simbolul tipic al multor femei. El reprezinta partea feline a naturii lor. Pisica, animal de noapte, simbolizeaza in vise partea irationala, capricioasa si uimitoare a femeii.

SCARA. Se afla printre marile simboluri din vise: a urca si a cobori. O scara ne permite “sa schimbam nivelul”, in sensul spiritual al termenului. Scara din vise ne permite sa ne urcam spre “inaltimi”, adica sa plecam spre cucerirea lumii si a adevarului. Dar ne face, de asemenea, sa mergem “in jos”, spre instinctele si inconstientul nostru. Este vorba de un mare simbol care trebuie analizat cu grija prin contextul visului.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Ghid pentru alegerea mobilierului interior Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri