17 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Cu putem interpreta simbolurile din vise? Ce semnifica ele de fapt? Cateva raspunsuri si interpretari vin sa ne lumineze mintea intrebatoare...

DRUM. In noua cazuri din zece, drumul din vise reprezinta propria noastra viata interioara. Are, adesea, o semnificatie interesanta, cu conditia de a se putea reaminti toate detaliile din vise. Este important de stiut daca drumul din vise urca sau coboaraa; trebuie vazut cum suntem imbracati, cine ne insoteste, care sunt obstacolele etc. Visele cu drumuri ne arata, de multe ori, adevarata noastra situatie. Drumul este o punere la punct a climatului nostru inconstient si astfel de vise se interpreteaza cu usurinta.

DUMNEZEU. Destul de rar unui visitor ii apare Dumnezeu in vise. Totusi, aceasta categorie de vise risca sa influenteze definitiv cursul vietii sale, intr-un sens sau altul. Dumnezeu simbolizeaza perfectiunea, implinirea, bunatatea, severitatea etc.

HAINE. Avem vise numeroase despre haine. Ele ne indica, fara mila, ceea ce suntem in realitate. Ele ne declara cum suntem imbracati pe interior. Deci, daca in vise imbracamintea noastra este urata sau insuficienta, aceasta inseamna ca adaptarea noastra la societate este deficitara. Ne credem plini de importanta? Haina din vise ne va pune la locul nostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

INFERN. “A cobori” in infern inseamna a traversa strafundurile inconstientului nostru. Multe pericole asteapta in vise; obstacole bareaza drumul nostru; frecvent, un dragon ne captureaza... Daca visatorul ajunge pe un mal luminos, o transformare in bine are loc in el.

INSARCINATA. Numeroase femei (tinere sau mature) viseaza ca sunt insarcinate. Este vorba, probabil, de exprimarea unei simple dorinte de maternitate. Dar, adesea, aceste vise arata cu totul altceva. Copilul simbolizeaza continuarea vietii si viitoarele posibilitati. Este vorba, atunci, de un copil spiritual, care reprezinta maturitatea interioara.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri