Ce-ai zice daca ai primi 2500 de lei cu care poti merge la shopping pentru a iti reinnoi garderoba? Vei avea si programare la coafor si vei participa si la o sedinta de machiaj.
Un cadou de 8 Martie... descopera noua gama de bijuterii Rochet Girl oferite de Jade Alliance. Jade Alliance iti ofera in dar bijuterii Rochet Girl in valoare de 500 de lei. Intra pe www.jadealliance.ro pentru a iti alege premiul. Jade Alliance este unicul distribuitor in Romania al produselor Rochet girl. Sunt bijuterii fashion de lux, stilate si exclusiviste. Pentru toate varstele. Se potrivesc cu fiecare tinuta si fiecare stil pe care il vei adopta in acest sezon, deoarece gama oferita este foarte variata.

La Femme iti va oferi o sesiune de shopping. Poti alege tinute chic si trendy in valoare de 500 de lei. Viziteaza site-ul www.lafemme.ro pentru a vedea noua colectie. Brandul La Femme este un concept romanesc, un mix de produs si serviciu în care accentul este pus pe calitate si feminitate. Fiecare colectie reprezinta un manifest pentru feminitate intr-o cultura urbana. O feminitate specifica femii metropolitane, moderna, puternica, stilata.

Ce zici de o sedinta profesionista de machiaj? Carmen Dinca, make up artist Avon, iti va oferi o schimbare de look si te va invata sa alegi machiajul potrivit tie. In plus, vei castiga produsele folosite in timpul sedintei de make up, astfel incat sa poti recrea look-ul.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri