Iata care sunt in conceptia lui Robert Greene cele 48 de legi esentiale pentru a reusi in viata. Cele 48 de legi ale puterii sunt un adevarat ghid de forta personala.

2. Nu oferi niciodata prea multa incredere prietenilor, invata sa te folosesti de dusmani. Prietenii te invidiaza pe ascuns. Dusmanii o fac pe fata. Prietenii te pot trada, dusmanii iti pot deveni cei mai buni aliati.

3. Ascunde-ti intentiile. Daca scopul tau nu este transparent, nici cei din jur nu vor intra in defensiva.

4. Spune intotdeauna mai putin decat este necesar. Daca nu vorbesti mult, atunci cand vorbesti, cuvintele tale vor avea avea un impact deosebit asupra celor din jur. Chiar si un cuvant banal poate parea original daca il invalui intr-o unda de mister si neclaritate.

5. Sunt atat de multe lucruri care depind de reputatia ta. Pazeste-o cu pretul vietii tale. Reputatia este cea care te face respectat si iti confera puterea in ochii celorlalti.

6. Indiferent de pret, iesi in evidenta. Daca te lasi sa pieri in multime, acolo vei fi ingropat.

7. Fa-i pe ceilalti sa munceasca pentru tine, insa asigura-te ca meritele iti revin tie. Nimic nu iti poate sustine mai bine propria cauza decat ceilalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri