Minunea de a iubi

12:09, 21 Septembrie 2011 publicat în Lifestyle208 share-uri

Atunci, acolo, eu am cerut o minune. Nu i-am putut desena forma, chipul, denumirea. Sufletul meu a cerut doar o alta sansa la iubire. Sansa de a iubi. Iubirea este o minune.

Te-am cunoscut exact atunci cand credeam ca uitasem cum e sa iubesti. Ochii tai i-au intalnit pe ai mei si pentru o secunda mi s-a parut ca ma privesti altfel decat ceilalti. Da, recunosc, m-am uitat peste umar, convinsa fiind ca nu eu sunt cea predestinata tie. Cel putin nu atunci si nu acolo. Cu toate astea, povestea noastra a inceput, atunci si acolo, cand nu eram decat doi straini ce parca se regasisera dupa mult, mult timp. N-am stiut ce sa fac, ce sa spun, cati pasi sa fac sau sa nu fac spre tine. Stii, atunci cand singuratatea poposeste prea mult intr-un loc te invata sa fii puternic si curajos, dar sterge putin cate putin orice indemanare intr-ale dragostei. Pentru ca asta e menirea ei: sa te faca sa uiti cum e sa iubesti. Doar astfel ai putea rezista si continua.

Asa ca eu m-am prefacut ca nu vad. De fapt, iti vanam fiecare cuvant, fiecare gest sau privire dorindu-mi cu disperare sa nu mi se para.

Nu stiu daca Dumnezeu e mai aproape de noi si de dorintele noastre atunci cand suntem departe de toti ai nostri, de tot ce ne inconjoara si ne fura zilnic din pasiune, din puritate. Asa a fost pentru mine atunci. Pentru ca printre valurile marii, stanci inalte si pescarusi rataciti, eu te-am regasit pe tine. Stangaci, am incercat sa ma apropii de-abia atunci cand mi-a fost clar ca nu e doar o parere. Singuratatea incepea sa plece. M-am temut si ma tem si astazi. Nu mai stiu cum e sa zambesti tamp din dragoste, sa faci surprize, sa spui cuvintele potrivite la momentele potrivite. Nici nu stiu daca am stiut vreodata. Insa promit sa incerc.

Citeste si:
Avon invită femeile să își împărtășească experiențele de viață în...
Avon invită femeile să își...

Azi, nu stiu daca povestea noastra va ramane doar o scanteie de vara magica, doar o privire, niste atingeri si cuvinte prea putine pentru a conta pentru altcineva. Dar sper sa fie.

Citeste si:
7 acțiuni concrete pentru salvarea mediului
7 acțiuni concrete pentru...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri