Afla ce este si ce spune despre tine si personalitatea ta Caracteristica Ascunsa. Utilizam forta Caracteristicii Ascunse in momentele dificile, cand ne lovim de blocaje, amanari sau intarzieri in solutionarea situatiilor complicate.

In cazul in care Caracteristica ta Ascunsa este 7

Esti orgolioasa si foarte sigura pe tine. Nu accepti propunerile de ajutor sau sprijin venind din partea celorlalti. Consideri ca poti rezolva totul mai bine atata timp cat esti pe cont propriu. Nu esti genul care sa ceara si opiniile altora atunci cand se confrunta cu o situatie mai dificila. Consideri ca problemele sunt menite sa iti testeze abilitatile tale de rezistenta si de adaptare. Actionezi mai mult atunci cand consideri tu ca este momentul si timpul potrivit.

In cazul in care Caracteristica ta Ascunsa este 8

Intotdeauna vii cu solutia pe masa si intotdeauna se intampla ca acea solutie sa fie si cea mai eficienta… atata timp cat nu te simti presata de circumstante sau stresata de deadlineuri. Ai propriul ritm de solutionare a problemelor. Presiunea si circumstantele constrangatoare te panicheaza si iti diminueaza din increderea pe care o ai in tine. Pentru tine, conteaza mult sa fii pregatita sa reactionezi. De multe ori esti preocupata de modul in care cei din jurul tau ar reactiona intr-o situatie similara.

In cazul in care Caracteristica ta Ascunsa este 9

Atunci cand te confrunti cu o problema, conteaza mult pentru tine sa ai cu cine discuta despre ea. Te intereseaza si parerea celorlalti, simti nevoia sa fii ascultata si accepti sfaturile si ajutorul care ti se pot oferi. La polul opus, cand simti ca o problema te depaseste si este peste puterea ta de rezolvare, ai tendinta de a te izola. Iti doresti sa fii lasata in pace, iti doresti sa ti se acorde suficient timp de gandire. Grijile iti pot afecta capacitatea de munca. Esti preocupata de binele celor din jur si doresti ca solutionarea situatiei dificile sa nu lezeze pe nimeni in niciun fel.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri