Situatiile stresante sunt aproape inevitabile in viata alerta si moderna pe care o ducem. Haideti sa aflam impreuna ce sfaturi anti-stres ar trebui sa urmam in functie de semnul zodiacal sub care ne-am nascut.

Berbec

Deoarece, de cele mai multe ori, tindeti sa fiti nerabdatoare sau nestatornice, intreprindeti orice actiune cu repeziciune, iar atunci cand nu merge totul conform planului, incepeti sa va enervati, sa va iesiti din fire.

Important este sa invatati sa nu puneti la suflet orice fleac. Atunci cand lucrurile sunt date peste cap nu faceti scandal, ci incercati sa va concentrati atentia pe altceva care necesita atentie sau va relaxeaza. Cel mai bun sfat ar fi sa uitati de stres creandu-va o ocupatie noua.

Taur

Dumneavoastra sunteti persoane rabdatoare care rezolvati problemele metodic si fara graba. Totusi, fiindca v-ati obisnuit sa va reprimati emotiile si sa le acumulati, exista posibilitatea sa explodati chiar si in momente care nu sunt foarte tensionate.

Trebuie sa invatati sa fiti mai comunicative si sa nu acumulati grijile in umneavoastra. Spuneti-le oamenilor ce pretentii aveti de la ei inainte de a incepe sa va enervati. Daca simtiti ca sunteti stresate, efectuati o munca fizica ce va va ajuta sa scapati de tensiune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Gemeni

Ca native a acestei zodii sunteti deseori ingrijorate si nu aveti nevoie de multe probleme pentru a va simti chinuite. Cel mai des va stresati din cauza fleacurilor, insa acestea nu va fac deloc bine la psihic.

Cel mai bine ar fi sa invatati cum sa va planificati viata si sa deveniti mai organizate. Detinand controlul in majoritatea situatiilor de viata cu care va confruntati veti reduce stresul si veti reusi chiar sa va relaxati.

Nu va mai preocupati de lucrurile marunte. Merita oare efortul?

Rac

Racii nu suporta sa fie presati sau grabiti de alte persoane pentru ca astfel devin stresati.

Va vine intotdeauna greu sa refuzati prietenii sau familia, iar cand ajungeti in criza de timp va simtiti tensionate. Incercati sa va planificati activitatile inainte si sa nu intrati in panica daca nu ati reusit sa va rezolvati toate problemele. Si maine e o zi.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

De asemenea, invata sa spui “nu” atunci cand cineva va roaga sa il ajutati si nu aveti timp. Refuzul lucrurilor marunte va va face mai ferme si hotarate.

Leu

Pentru ca sunteti extraordinar de exigente, aveti tendinta sa va suparati si sa explodati atunci cand cineva actioneaza contrar dorintelor dumneavoastra. Incercati sa nu mai presati oamenii pentru a evita confruntarile directe.

Ca sa va destresati faceti plimbari, cititi un ziar sau o carte ori faceti ceva ce va distrage atentia de la motivul supararii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri