Lidia ne invita sa "pasim" impreuna pe "drumul cunoasterii" prin ochii iubirii, alaturi de Eminescu, Alter Ego-ul ei.

Ti-as scrie o scrisoare cu picaturi de ploaie... Am adus pasarile si le-am pus sa cante pentru tine...Am topit zapada si-am inflorit copacii...Am aprins cerul pentru tine si am deschis Poarta...Si-am iesit din mine...
.

MAESTRE,

Cineva va fi intotdeauna aici sa te iubeasca. Cineva va incerca intotdeauna sa-ti ofere cuvinte de multumire pentru ca i-ai umplut viata cu visuri si ai colorat lumea cu traire si sinceritate!

Tu esti sprijinul meu in lumea reala plina de incercari! Raza ta-mi coboara-n cale, anuntand rasaritul si apusul...Intelepciunea ta e pentru mine curcubeul... Florile de tei, pe care tu le contemplai candva, astazi imi provoaca o betie cereasca... Versurile tale deschid spre mine universuri... imbratisandu-ma cu prietenie... Esti stropul din roua diminetii, ce a coborat si in fantana vietii mele, devenind luceafar in inaltul inimii mele!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Visez in fiecare seara paradisul ce te inconjoara, abisul intelepciunii tale, iar cand cerurile se vor deschide, drept multumire, vreau ca tu sa ma reprezinti in fata Altarului Justitiei Supreme!

... Marea si cerul ingana cuvintele tale rostite odata, care acum s-au dispersat in negura uitarii si indiferntei lumesti... Adancurile si inaltimile imi devin astazi complici... Ne inchinam maretiei geniului tau!

Un articol de Lidia Coman

Cu acest articol, Lidia a participat la concursul de creatie organizat de Garbo si editura Humanitas.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri