Puteti castiga unul dintre cele trei pachete de carti oferite de Humanitas Fiction.

Garbo si editura Humanitas Fiction va invita la concurs. Puteti castiga unul dintre cele trei pachete de carti oferite de Humanitas Fiction.

Va invitam din nou la un concurs de creatie. De data aceasta este vorba despre dragoste si cunoastere, cele doua teme majore ale romanului Walkiriile de Paulo Coelho. Concursul se adreseaza persoanelor talentate care doresc sa ne impartaseasca pareri sau experiente personale legate de una dintre cele doua teme majore: iubirea sau drumul cunoasterii si al autocunoasterii.

Asteptam textele voastre pana in data de 30 martie 2011 pe adresa de contact  redactie@garbo.ro.

Echipa Garbo.ro va selecta cele mai frumoase articole, pentru a le publica in luna aprilie. Pe data de 31 martie 2011 vom alege prin jurizare interna trei castigatoare. Ele vor primi in dar Walkiriile si Unsprezece minute semnate Paulo Coelho. Cele trei castigatoare vor fi anuntate in aceeasi zi pe pagina de Facebook Garbo.

Despre premiu

Walkiriile graviteaza in jurul unui om care vrea sa-si schimbe viata si sa-si implineasca un vis: va merge in desertul Mojave, unde spera sa-si intalneasca ingerul calauzitor, reusind astfel sa se cunoasca pe sine si sa inteleaga lumea. De la Maestrul lui spiritual, J., Paulo stie ca desertul nu este un loc pustiu, ci ascunde sansa unor intalniri neasteptate. Acolo, departe de valtoarea vietii de zi cu zi, se afla un tanar Maestru al Traditiei si un grup de femei razboinice, Walkiriile, care cutreiera calare desertul. Iar ele il vor ajuta pe Paulo sa-si implineasca visul. Paulo si femeia iubita, Chris, strabat intinderile de nisip, intr-un periplu ce se va dovedi, mai presus de toate, o calatorie interioara care le va pune la incercare sentimentele si credinta, dar ii va calauzi spre adevarata Dragoste si Cunoastere.

Romanul Unsprezece minute este povestea Mariei, o fata dintr-un sat brazilian, ale carei prime intalniri inocente cu dragostea o lasa cu inima franta. La o varsta frageda, ea se convinge ca nu va gasi niciodata dragostea adevarata, crezand in schimb ca „dragostea este un lucru cumplit care te face sa suferi..."

In acest palpitant si indraznet roman, Paulo Coelho analizeaza cu sensibilitate natura spirituala a sexului si a dragostei si ne invita sa ne confruntam cu propriile prejudecati, cu propriii demoni, sa ne aflam propria „lumina launtrica".

Foto fr si main: By Billion Photos /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri