Sanii sunt inzestrati cu o simbolistica atat de bogata. Sanii sunt parte din identitatea si expresivitatea feminina si au primit insusiri metaforice de-alungul a mii de ani de existenta umana. Sanii vorbesc despre frumusete si despre caldura materna, despre fertilitate in acelasi timp, sanii inseamna grija si sexualitate.

Dana: Un mesaj pentru feminitate

Am vrut ca Dana sa transmita un mesaj femeilor care trec prin exeperiente similare dar cred ca frazele ei pot rezona in fiecare dintre noi. Cum sa reactioneze o femeie careia i se pune un diagnostic transant - cancer la san - sa asculte de sfaturile orbesti ale medicilor, renuntand la tot ce inseamna feminitate in ele insele sau sa caute cu indarjire alte metode pentru a-si trai viata si visurile?

 “Cred ca nu trebuie sa asculte intrutotul sfaturile medicilor deoarece unii dintre acestia isi aroga dreptul de a fi... Dumnezeu. E foarte bine ca atunci cand ti se pune un diagnostic sa te informezi.

Sa mergi la mai multi medici si daca se poate in afara tarii, sa cauti studii si statistici referitoare la diagnosticul pus si sa faci toate investigatiile medicale posibile. Sistemul medical in Romania este la pamant. Sa fii bolnav in Romania a devenit sport extrem. Pentru mine si cred ca pentru majoritatea femeilor este esential sa nu renuntam la dreptul de a fi femei.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Chimioterapia (greturi, varsaturi, febra, oboseala, frisoane, ameteli, dureri de cap, crampe musculare, dificultati in respiratie, caderea parului, chiar si a genelor si sprancenelor, insomnii, probleme ale cavitatii bucale, deshidratare), radioterapia (reactii similare cu chimioterapia), interventia chirurgicala de mastectomie fara plastia sanului, menopauza timpurie (poate prilejui aparitia unor afectiuni cum ar fi osteoporoza precoce, cancerul ovarian, de colon,diverse afectiuni cronice ale gingiilor, cataracta, ca sa nu mai vorbim de bufeuri de caldura, transpiratie excesiva, tulburari de somn, alterarea pielii si a mucoaselor, risc crescut de boli cardiovasculare), tratamentul adjuvant care aduce o groaza de modificari nu intotdeauna benefice, multiplele interventii pentru reconstructia sanului si multe altele m-au facut sa ma simt ca un monstru si pentru o perioada destul de mare mi-au rapit dreptul de a ma simti femeie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri