Louise L. Hay este una dintre fondatoarele miscarii self-help movement. Prima ei carte, "Heal Your Body" (Vindeca-ti Trupul), a fost publicata in anul 1976. Cartile lui Hay sunt cunoscute acum in intreaga lume si milioane de oameni au invatat ca prin gandirea pozitiva isi pot controla in mod minunat viata.

In acest mod a primit, de exemplu, autoarea acestui articol, un imbold din partea prietenei ei.

Iar ochii se deschid largi si curiosi pentru a acumula cunoastere despre tine insuti si despre locul tau in Univers si mai ales, despre cat de frumoasa este viata cand utilizam gandirea pozitiva.

“Orice ar fi ceea ce incercam sa eliberam din viata noastra este doar un simptom, un efect exterior. Nu este de nici un folos sa incercam sa eliminam simptomul, fara a incerca sa dizolvam cauza lui. In momentul in care slabim putin vointa sau disciplina, simptomul va iesi din nou la suprafata”. Dorinta sa te eliberezi de necesitatea ce creeaza simptomul, este solutia!

PUTEREA afirmatiilor pozitive

Putem sa ne vindecam viata prin afirmatii si gandire pozitiva despre noi insine si despre tot ceea ce ne inconjoara, spune Hay.

“Le spun clientilor <<Trebuie sa existe in tine o necesitate pentru aceasta conditie astfel nu ai avea-o. Hai sa mergem un pas inapoi si sa lucram putin la DORINTA DE A SCAPA DE NECESITATE. Cand necesitatea a disparut nu o sa mai simti nevoia sa fumezi o tigara sau sa mananci mai mult decat iti trebuie sau orice alt tipar negativ>>.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Una din primele afirmatii pe care le folosesti este: <<Doresc sa ma eliberez de necesitatea de a ma impotrivi sau de a avea durere de cap sau de a fi constipat sau de a avea exces de greutate sau de lipsa de bani sau orice altceva>>. Spune: <<Doresc sa ma eliberez de necesitatea de a……..>>. Daca opui rezistenta aici, atunci celelalte afirmatii nu pot avea efect. Panzele de paianjen pe care le cream in jurul nostru pot fi desfacute.

Daca ai incercat vreodata sa desfaci un ghem incurcat stii ca tragand din el din toate directiile nu faci decat sa inrautatesti situatia. Trebuie sa deznozi fiecare nod incet si cu rabdare. Fii bland si rabdator cu tine insuti in timp ce desfaci propriile tale noduri mentale. Cere ajutor daca ai nevoie. Mai presus de toate iubeste-te pe tine insuti in timpul acestui proces. Dorinta de a te elibera de vechi este cheia. Acesta este secretul.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri