20 Mai 2011 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Cunoscandu-si lectiile karmice si ce anume trebuie 'indreptat' in viata sa, o persoana poate intelege ce are de facut pentru a-si invinge karma si datoriile acumulate din trecut.

Lectia karmica 6 (Daca din numele tau lipseste cifra 6)– In vietile tale anterioare, ai refuzat sa preiei responsabilitati pe umerii tai chiar daca erai perfect indreptatit sa faci asta. Acestei fugi de raspunderi i s-a adaugat probabil si teama de angajament. Sub pretextul libertatii, nu ti-ai manifestat deloc dorinta de a-ti asuma angajamente serioase, ascunzandu-ti emotiile si ranind persoana iubita. Lectia acestei vieti este despre sinceritatea relatiilor, despre puterea ta de sacrificiu, despre capacitatea de a darui sincer, dezinteresat, din inima.

Lectia karmica 7 (Daca din numele tau lipseste cifra 7) – In trecut, ti s-a dat un dar (un talent sau o abilitate speciala) de care nu ai profitat suficient sau pe care l-ai lasat sa se risipeasca. Este de datoria ta ca in aceasta viata sa lupti mai mult pentru autoperfectionare, pentru a-ti dezvolta acest talent si pentru a-l pretui la justa sa valoare. Talentul tau trebuie adus la lumina, valorificat, aratat si celorlalti. Trebuie sa ai incredere in tine si in aptitudinile tale, lucrand mai mult la capitolul autocritica, metode si disponibilitate.

Lectia karmica 8 ( Daca din numele tau lipseste cifra 8)– In vietile tale anterioare ai fost risipitor si nesabuit, lipsindu-ti simtul practic, abilitatea de a gestiona banii sau de a solutiona eficient chestiuni financiare. Foarte probabil ca situatia ta materiala a fost instabila, cu multe rasturnari de situatii care ti-au zdruncinat puternic sentimentul de securitate si de siguranta. Indaratnic si incapatanat, ti-ai perceput intr-un mod gresit limitele si nu ai acceptat nicio forma de autoritate. In aceasta viata, trebuie sa inveti sa apreciezi banul la valoarea sa, acceptand sfaturi atunci cand este cazul. Trebuie sa inveti lectia precautiei si a constientizarii propriilor limite si resurse.

Lectia karmica 9 (Daca din numele tau lipseste cifra 9)– Istoricul vietilor tale anterioare sta sub semnul lipsei de intelegere fata de ceilalti, al dezinteresului fata de cei apropiati, al egoismului, dar si sub semnul iubirii excesive de sine. Foarte probabil ca ti-ai impus vointa asupra celorlalti, influentandu-le destinul. Lectia acestei vieti face apel la toleranta, la capacitatea ta de compasiune, la sensibilitate, la abilitatea ta de a empatiza cu ceilalti. Trebuie sa inveti sa intinzi o mana de ajutor cand ti se cere si sa intelegi ca daruirea de sine nu este intotdeauna un sacrificiu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri