23 Mai 2011 publicat în Lifestyle 16 share-uri

Poti sa iubesti pur si sincer doar daca ai un suflet de copil... poate de aceea tot copiii sunt cei mai in masura sa gaseasca si definitia cea mai potrivita a dragostei...

Dragostea este atunci cand o fata pune parfum pe ea si un baiat pune apa de barbierit pe el si pe urma merg si incep sa se miroasa. (Karl, 5 ani)

Atunci cand cineva te iubeste, el iti va spune numele intr-un fel mai special. Stii ca numele tau este in siguranta in gura lui. (Billy, 4 ani)

Dragostea este o chestie care te face sa te razi atunci cand esti obosit. (Terri, 4 ani)

Dragostea este atunci cand mamica ii face cafea lui taticu si gusta intai ea din cafea, ca sa vada daca a nimerit-o tocmai bine. (Danny, 7 ani)

Dragostea este cand un batran si o batrana sunt inca buni prieteni cu toate ca se cunosc unul pe celalalt de foarte mult timp. (Tommy, 6 ani)

Sunt doua tipuri de dragoste: iubirea noastra si iubirea Divina. Dar cel de sus le face de fapt pe amandoua, asa ca amandoua sunt bune. (Jenny, 4 ani)

Dragostea este cand oferi cuiva din mancarea ta, fara sa te astepti ca celalalt sa-ti ofere din mancarea lui. (Chrissy, 6 ani)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Dragostea este atunci cand te saruti tot timpul. Pe urma, dupa ce ai obosit cu sarutatul, mai vrei inca sa mai fii impreuna si atunci incepi sa stai de vorba. Asa fac mama si cu tata, dar arata teribil cand incep sa se sarute! (Emily, 8 ani)

Dragostea este… cand cineva te raneste, chiar daca te doare ingrozitor, tu nu plangi… pentru ca stii ca o s-o doara pe persoana care te-a ranit! (Mathew, 6 ani)

Daca vrei sa inveti cum sa iubesti cel mai bine, poti chiar sa incepi cu un prieten care nu-ti place deloc. (Nikka, 6 ani)

Dragostea este… cand bunica mea avea artrita si nu isi putea vopsi unghiile, bunicul meu le-a vopsit el pentru ea, cu toate ca avea si el artrita… (Rebecca, 8 ani)

Dragostea este ceva care se afla in camera atunci cand deschizi cadourile de Craciun si la un moment dat te opresti din acel despachetat si asculti cu atentie. (Bobby, 5 ani)

Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Dragostea este cand stii ca sora ta mai mare te iubeste pentru ca iti da tie toate hainele ei vechi si ea trebuie sa se duca la cumparaturi sa-si ia altele! (Lauren, 4 ani)

Dragostea este atunci cand ii spui unui baiat ca iti place camasa lui si atunci el se imbraca cu ea in fiecare zi. (Noelle, 7 ani)

Dragostea este atunci cand mamica ii da lui taticu cea mai buna bucata din friptura de pui. (Elaine, 5 ani)

Dragostea este cand spui cuiva ceva rau despre tine si ti-e frica ca nu o sa te mai iubeasca din cauza la ce ai spus… si apoi cealalta persoana te surprinde iubindu-te chiar mai mult! (Samantha, 7 ani)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri