20 Mai 2011 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Cunoscandu-si lectiile karmice si ce anume trebuie 'indreptat' in viata sa, o persoana poate intelege ce are de facut pentru a-si invinge karma si datoriile acumulate din trecut.

Absenta unui anumit numar/-e din nume nu trebuie trecuta/ -e cu vederea. In numerologie, lectia karmica este extrem de importanta, avand o semnificatie aparte. Ea poate dezvalui un anumit aspect al vietii tale care trebuie imbunatatit pentru a restabili echilibrul si armonia in viata ta. Este adevarat ca lectiile karmice nu au un impact atat de puternic precum datoriile karmice (vezi si articolul Datoriile karmice in numerologie), insa cunoasterea lor este esentiala daca doresti sa afli cum poti avea o viata mai buna.

Lectiile karmice reprezinta de fapt minusuri, neajunsuri, anumite slabiciuni pe care le o persoana, experiente pe care le-a ocolit sau chestiuni pe care le-a lasat nerezolvate intr-o viata anterioara. Totodata, in viata prezenta, lectiile karmice pot reprezenta un impediment catre obtinerea implinirii si a realizarii. Cunoscandu-si lectiile karmice si ce anume trebuie “indreptat” in viata sa, o persoana poate intelege ce are de facut pentru a-si invinge karma.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

Iti poti afla lectia karmica, descoperind ce numere lipsesc din numele tau complet. Procedeul este extrem de simplu. Fiecarei litere ce iti alcatuieste numele ii corespunde un numar dupa cum urmeaza:

A, J, S- 1
B, K, T -2
C, L, U - 3
D, M, V - 4
E, N, W - 5
F, O, X - 6
G, P, Y - 7
H, Q, Z - 8
I, R, & - 9

Noteaza-ti pe o foaie de hartie numele intreg si transpune-l in cifrele corespunzatoare literelor numelui. Spre exemplu unei persoane care se numeste Ana Maria Radu ii corespund urmatoarele cifre: 1 – 5- 1 (Ana) 4- 1- 9 – 9-1 (Maria) 9- 1- 4- 3 (Radu). In acest nume nu regasim toate cifrele 1-9. Lipsesc cifrele 2, 6, 7, 8. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca aceasta persoana, Ana Maria Radu, are mai multe lectii karmice, si anume lectiile 2, 6, 7, 8. O persoana poate avea fie o singura lectie karmica, fie mai multe, fie niciuna.

Iti poti calcula si tu lectia/ lectiile karmice pe care le ai de invatat dupa procedeul de mai sus sau introducand datele tale in acest modul:

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu! Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Mai jos, gasesti si principalele semnificatii ale lectiilor karmice:

Lectia karmica 1 (Daca din numele tau lipseste cifra 1) - Intr-o viata anterioara, ti-au lipsit determinarea, dorinta de a lua initiativa, dar si ambitia. Trebuie sa inveti sa fii independent si sa iti sustii interesele si opiniile. Lupta mai mult pentru ceea ce iti doresti si invata ca sta in puterile tale sa te faci remarcat. Nu te lasa dominat si nici influentat de ceea ce cred si gandesc altii despre tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri