Nu doar persoanele cicalite sufera din acest motiv dar si persoanele cicalitoare se lupta cu problema pe care o au. Este la fel de neplacut sa fii considerata o persoana cicalitoare si, constientizandu-l, multi oameni chiar vor sa elimine acest aspect din vietile lor.
  • Stabiliti-va sarcinile in functie de prioritati personale. Tu s-ar putea sa nu suporti ca dormitorul sa fie dezordonat, in timp ce sotul tau nu sufera bucataria nearanjata. Impartiti fiecare aceste sarcini. Unul va face curatenie mai mult in dormitor, iar celalalt in bucatarie.
  • Carcoteala nu este de ajutor. Daca sotul tau i-a imbracat pe copii, nu critica modul in care le-a ales hainele. Mai bine ar fi sa il incurajezi sa faca mai des astfel de gesturi. Iar daca nu iti place ceva, mai bine fa singura asa cum iti place.
  • Incurajeaza, nu cicali. Suntem tentate sa dojenim dar cel mai bine ar fi sa il incurajam pe iubitul sau pe sotul nostru atunci cand face progrese in privinta unor cerinte pe care le avem fata de ei. Incepe prin a-ti arata recunostinta fata de gesturile pe care le face. Spune "multumesc". E mai frumos sa multumesti pentru ceva, decat sa sari imediat cu un ton critic.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri