Zodiacul vietnamez este bazat pe un ciclu de 12 ani, fiecare an fiind reprezentat de un animal totemic. Credinta vietnameza ancestrala ne invata ca anul nasterii unei persoane este cheia caracterului acesteia.

Pe dumneavoastra nu va motiveaza norocul, ci pasiunea aventurii si a provocarilor. Nimic nu va opreste din calea dumneavoastra, nici excentricitatea si nici pericolul. Va ascultati inima mai mult decat oricare alta zodie si entuziasmul de care dati dovada ii motiveaza pe cei din jur. Oricine v-ar urma pana la capatul pamantului pentru a avea parte de aventurile extraordinare pe care le visati cu ochii deschisi. Extravaganta de care dati dovada merge insa mana in mana cu dorinta de a comanda. Fire excesiva, comportamentul va tradeaza emotiile: pasiunea si nervozitatea fac parte din viata dumneavoastra de zi cu zi. Sunteti imprevizibili si nu reusiti sa ii faceti pe ceilalti sa se simta in siguranta.

Personalitati din zodia Tigru: Rosie O'Donnell, Jodie Foster, Emily Dickinson, Natalie Wood, Stevie Wonder, Dwight D. Eisenhower, Marilyn Monroe, Demi Moore, Lionel Ritchie, Kenny Rogers, Mel Brooks, Tom Cruise, Regina Elisabeta a II-a, Paula Abdul, Leonardo DiCaprio, Peter Gabriel, Marco Polo, Ludwidg van Beethoven, Roberta Flack.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Eneagrama, oracolul antic: Tu ce personalitate ai? Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Pisica – anii: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 (domina intervalul orar 5.00 – 7.00)

Caracter: Caracter: Intuitivi si intelepti, cei din zodia pisicii inteleg foarte bine oamenii din jur. Nu le place sa isi asume riscuri si de aceea nu iau niciodata decizii pripite. Sunt protectorii diplomatiei si cauta intotdeauna calea de mijloc. Creativitatea si stilul personal ii inconjoara de frumusete.

Plini de viata insa echilibrati, pacifisti dar realisti, va folositi inteligenta pentru a va crea propriul balon protector unde raul nu exista. Sunteti foarte diplomati in societate si eleganta dumneavoastra ii farmeca pe cei din jur. In interior sunteti o persoana calma si pragmatica ce poate rezolva orice tip de problema. Va place foarte mult sa va cufundati in lectura si sa descoperiti misterele lumii. Nu aveti multi prieteni pentru ca doriti ca acestia sa fie sinceri si sa puteti conta pe ei. Defectul dumneavoastra este ca aveti tendinta sa va indepartati de oameni si sa deveniti o fire prea intorovertita.

Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur

Personalitati din zodia Pisica: Albert Einstein, Whitney Houston, Frank Sinatra, Michael Jordan, Confucius, Michel Keaton, Jane Seymour, Orson Welles, Neil Simon, Andy Warhol, Peter Falk, Fidel Castro, Roger Moore, Harry Belafonte, Helen Hunt, Drew Barrymore, Marie Curie, Ingrid Bergman, Josef Stalin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri