Zodiacul vietnamez este bazat pe un ciclu de 12 ani, fiecare an fiind reprezentat de un animal totemic. Credinta vietnameza ancestrala ne invata ca anul nasterii unei persoane este cheia caracterului acesteia.

Personalitati din zodia Sobolan: Louis Armstrong, Shirley Bassey, Marlon Brando, Doris Day, Clark Gable, Hugh Grant, Gene Kelly, Glenda Jackson, Kris Kristofferson, Sean Penn, Burt Reynolds, Olivia Newton-John, Tommy Steele, Donna Summer, Andrew Lloyd Webber, Kim Wilde.

Bizonul de apa – anii: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 (domina intervalul orar 1.00 – 3.00)

Caracter: Pastrator al traditiilor, bizonul are un stil clasic si sofisticat. Avand o vointa de fier, ramane mereu fidel propriilor credinte si este un lider puternic.Persoana dedicata si muncitoare, bizonul este o inspiratie pentru semenii sai.

Sunteti persoane determinate si cu bun simt. Iubiti natura si de aceea va place sa lucrati in aer liber. Aveti o forta interioara iesita din comun si de aceea oamenii se pot baza intotdeauna pe dumneavoastra. Sunteti o persoana generoasa, loiala, onesta, fidela si integra. Va suprimati emotiile si va ascundeti in propriul coltisor – mai ales atunci cand va indragostiti, de teama sa nu fiti respinsi sau raniti. In schimb, nu va este frica de singuratate si preferati sa va petreceti seara acasa, intr-o atmosfera linistita. Fire rustica, nu sunteti aproape deloc diplomati si spuneti fara ezitare celor din jur ce parere aveti despre ei. Nu uitati niciodata cand cineva v-a facut rau si nu veti ezita sa va razbunati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Personalitati din zodia Bizon: Waren Beatty, Bill Cosby, Madeleine Albright, Margaret Thatcher, Bruce Springsteen, Vincent Van Gogh, Jon Bon Jovi, Charlie Chaplin, Aristotel, Robert Kennedy, Dustin Hoffman, Adolf Hitler, Richard Burton, Kate Moss, Meg Ryan, George Clooney, Anthony Hopkins, Saddam Hussein, Heather Locklear, Eddie Murphy, Jane Fonda, Printesa Diana, Meryl Streep, Sigourney Weaver, Jim Carrey, Gerard Ford, Walt Disney, Paul Newman, Jack Nicholson.

Tigrul – anii: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 (domina intervalul orar 3.00 – 5.00)

Caracter: Fire curajoasa, tigrul este pregatit pentru orice provocare. Nimic nu ii poate imblanzi spiritul aventuros si rebel. Optimist suprem, el isi urmareste ideile cu intensitate. Tigrii sunt admirati pentru personalitatea lor jucausa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri