Comunicarea prin intermediul internetului astazi, a transformat in mod radical felul in care ne comportam si relationam unii cu ceilalti. Cum si-a pus online-ul amprenta in mod particular asupra barbatilor?

De cate ori nu ai vazut la masa sau in alte imprejurari - chiar si la serbarea copilului sau - un barbat care isi verifica noutatile de pe Facebook sau Twitter sau stirile de pe un site de actualitati. Unii se furiseaza in timpul noptii cu iPhone-ul la baie, pentru a verifica ultimele noutati online.

Dar totusi, in zilele noastre, ar fi poate un pic cam rautacios sa ii invinuim doar pe barbti pentru un astfel de comportament dependent de online, pentru ca multe dintre femei, cad in aceeasi capcana a nerabadarii de a verifica noutatile.

Ce-i drept insa, publicitarii mai au inca mult de lucru pentru a le determina pe femei sa capete aceeasi pasiune pentru gadgeturile ce ne tin in contact permanent cu online-ul.
 

5.    Si in online, sportul este rege

Pentru toti fanaticii sportului, in marea lor majoritate barbati, social media s-a transformat intr-un fel de masinarie pe care o asteptau de multa vreme. Prin intermediul unor bloguri specializate sau prin intermediul profilurilor de Twitter ale unor sportivi celebri, pasionatii sportului pot sa urmareasca tot ce se petrece in acest domeniu. De exemplu, in Romania, blogul lui Catalin Tolontan redactorul sef al Gazetei Sporturilor, se afla in topul accesarilor.
 

 Foto front si main: By NakoPhotography /Shutterstock

 de Jullie S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri