Comunicarea prin intermediul internetului astazi, a transformat in mod radical felul in care ne comportam si relationam unii cu ceilalti. Cum si-a pus online-ul amprenta in mod particular asupra barbatilor?

Social media ii poate conduce pe barbati chiar si la episoade de infidelitate fata de partenere, datorita existentei unor site-uri ca Match.com, aplicatiilor pentru intalniri de la Facebook, care sunt tot mai des folosite ca AreYouInterested (Esti interesat) sau WouldYouSleepWithMe (Te-ai culca cu mine) sau unor site-uri de intalniri extramaritale ca  AshleyMadison.com.

Dar, sa stam linistite. "Cei mai multi barbati isi folosesc acest <> doar pentru a trai fantezii in legatura cu alte femei decat sotiile sau prietenele si nu neaparat pentru a le insela in viata reala", ne asigura Tom Matlack. "Fiecare se raporteaza in felul sau la activitati cu tenta sexuala pe internet, insa pentru mine, acestea inseamna cea mai mare pierdere de timp", declara Tom Matlack. Respiram usurate ca exista si astfel de barbati pe lume! Totusi trebuie sa subliniem ca intr-adevar, online-ul favorizeaza astazi, dependenta de pornografie si fantezii sexuale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

3.    Competitia din viata reala, transpusa in joc

Nu prea putem sa intelegem noi femeile, cum de isi pot petrece barbatii ore in sir, nopti in sir... jucand tot felul de jocuri pe calculator, intrand in competitie cu alti jucatori insomniaci.

Sau, cel putin unele dintre noi femeile nu putem sa intelegem acest aspect, fiindca, imi atrage atentia un gamer pasionat, "exista foarte multe femei care se joaca online!".


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri