Comunicarea prin intermediul internetului astazi, a transformat in mod radical felul in care ne comportam si relationam unii cu ceilalti. Cum si-a pus online-ul amprenta in mod particular asupra barbatilor?

1.   120 de caractere sunt mult mai confortabile decat terapia in grup

Barbatii sunt faimosi datorita lipsei lor de disponibilitate pentru comunicare si sensibilitate. Barbatii, in marea lor majoritate, pur si simplu, in viata de zi cu zi, nu vorbesc cu usurinta despre problemele lor sau despre ceea ce ii emotioneaza peste masura, un astfel de comportament fiind considerat un afront la adresa masculului alfa care trebuie sa se afiseze in fata celorlalti. Dar social-media a creat o zona de confort pentru ei. Aici, barbatii reusesc sa comunice despre subiecte pe care altfel, nu le-ar aborda.

Acest aspect ne spune ca barbatii sunt cu mult mai emotivi si ca traiesc sentimente mult mai complexe, anuland ceea ce credeam inainte - "ca sunt niste insensibili".

De exemplu, bloggerii tatici povestesc experiente despre schimbatul scutecelor (consultati de exemplu, blogul romanesc Jurnal de tatic, veti fi placut surprinse); sunt si barbati care populeaza anumite forumuri, doar pentru a da sfaturi altor barbati, despre cum pot cuceri o femeie care le place. Sunt si barbati care vorbesc pe bloguri despre carti. Poate ca barbatii sunt, de fapt, cu mult mai sensibili si comunicativi decat credeam.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

2.   “Creierul de babuin” se manifesta si in online

Si totusi... din punct de vedere sexual, barbatii nu sunt mai avansati decat maimutele. "Din pacate", admite Tom Matlack, redactor al site-ului american The Good Men Project. "Si in mediul online, barbatii se concentreaza pe flirt, cu scopul de a obtine intalniri cu finalitate sexuala. Online-ul demonstreaza aceeasi inabilitate a barbatilor de a fi fideli unei singure partenere", noteaza Tom.

"Micul <> al Internetului este acela ca este dominat de un content care face apel  la sexualitate. De exemplu, site-ul american de stiri Huffington Post si alte site-uri cu un presupus continut de informatie serioasa, isi bazeaza de fapt succesul de audienta, pe un continut pornografic, mai mult sau mai putin evident. Internetul este cel mai mare furnizor de imagini provocatoare care ii distreaza pe barbati, iar industria auto-satisfacerii cu ajutorul imaginilor electronice este cea mai prolifica in online", explica jurnalistul american.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri