Nu suntem doar trup. Nu doar trupul are nevoie de energie. Si noi avem nevoie de energie. Noi ca intreg. Ca suflet si ca emotii. Energia emotionala este o energie speciala. Aceasta energie te face sa te simti tanar in ciuda varstei, conectat profund la speranta si bucuria vietii.

Dar nu trebuie sa ai apanajul genialitatii ca sa poti spune ca esti un om incarcat de energie emotionala. Si oamenii simpli au parte de ea. Si oamenii care se lupta cu boli grave si zambesc a doua zi cand se trezesc, multumind ca sunt in viata sunt oameni puternici emotional. Oamenii care pierd un job si nu se lasa demoralizati, ci isi pastreaza nealterat optimismul. Mamele care reusesc sa creasca copiii integri si oameni minunati in ciuda lipsurilor. Oamenii care construiesc castele de piatra dintr-un castel de nisipi. Oamenii care pleaca de jos si reusesc sa ajunga acolo unde isi doresc prin fortele proprii. Oamenii care reusesc sa ramana oameni desi circumstantele nefericite, necazurile, supararile, bolile, saracia, neimplinirea ar putea sa ii transforme cu usurinta in oameni tristi, si reci si singuri. Oamenii care sunt parasiti de fiinta iubita si au totusi puterea de a iubit din nou. Oameni care stiu sa se bucure de viata chiar daca viata pe care o traiesc nu este cel mai bun scenariu regizat de destin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Cum sa dispui de un nivel maxim de energie emotionala

In aceeasi carte 'The Emotional Energy Factor: The Secrets High-Energy People Use to Beat Emotional Fatigue', Mira Kirshenbaum ne dezvaluie cateva din secretele persoanelor care dispun intr-un procent mai mare de energie emotionala. Oamenii energici emotional iau decizii fara sa se mai uite in urma, fara a le mai cantari calitatea. Uneori, indecizia si nehotararea asupra unei decizii poate reprezenta o sursa sigura de epuizare a energiei emotionale. Framantarea si sovaiala te pot face sa te clatini serios din punct de vedere emotional.

In acelasi timp, spune autoarea, pentru a avea energie emotionala, trebuie sa fii capabil sa o dai mai departe. Cu cat daruiesti mai multa energie emotionala, cu atat primesti mai multa inapoi. Transmite energie emotionala intr-un mod concret, real. Fa ceva care ii face placere persoanei iubite, pregateste-i desertul preferat spre exemplu, zambeste-i atunci cand te trezesti dimineata langa ea… Aceste mici detalii te imbogatesc energetic si emotional.

Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri