Rugaciunea are o forta incredibila. Ea inseamna constientizarea puterii care se afla in tine, dar si constientizarea puterii universale. A te ruga este poate calea cea mai sigura si mai intensa de accesare a energiilor subconstienutlui si a energiilor superioare.

Roaga-te ca si cum rugaciunea ta ar fi ascultata. Rugaciunea inseamna conectarea la tine insati si la forta care exista deasupra ta. Daca te rogi pentru un partener de viata, comporta-te ca si cum ai iubi, ca si cum ai fi iubit. Incearca sa-ti imaginezi cum o sa te simti cand o sa primesti si o sa daruiesti iubire. Daca vrei liniste, incearca sa simti aceasta stare de liniste. Alege intotdeana o cale pozitiva pentru a-ti exprima dorintele si ceea ce vrei. Poti simti recunostinta inainte de a a primi un raspuns al solicitarii tale. Recunostinta este cea care accelereaza procesul de indeplinire al dorintelor. De aceea, o rugaciunea pura, net superioara, este rugaciunea in care multumesti si iti exprimi recunostinta, iar nu cea in care soliciti ceva.

Asadar… te-ai rugat. Ai simtit ca reale si posibile lucrurile pentru care te-ai rugat. Acum crede ca forta din tine, forta care guverneaza universul va realiza cumva, candva aceste lucruri pentru tine. Nu folosi cuvinte negative in rugaciunea ta. Nu folosi negatia “nu”. In loc de “ma rog sa nu mai sufar” poti folosi “ma rog sa fiu fericit”. Foloseste-te intotdeauna de timpul prezent si simte cum dorinta ta proiectata in viitor are loc in prezent. Legea atractiei functioneaza. Universul iti simte dorinta. Dumnezeu iti asculta rugaciunea. Forta subconstienta din tine este si ea pusa in miscare. Impreuna, toate deschid calea catre indeplinirea rugaciunii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Dana N.

Despre forta subconstientului, poti citi in articolul Subconstientul, puterea incredibila a mintii umane


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri