11 Februarie 2011 publicat în Lifestyle 19 share-uri

Omul se naste o singura data, dar nu moare cu adevarat. Din reincarnare in reincarnare el nu face altceva decat sa-si schimbe trupul pana cand ajunge la adevarata libertate, in Nirvana. Principiul care dirijeaza calatoria dintr-un corp intr-un altul este legea karmei. Scopul spiritualitatii hinduse este acela de eliberare fata de legatura karmica, pentru a se putea uni cu Brahman.

A treia viata

Cei care au ajuns la a treia viata sunt precauti si inradacinati in traditie. Le plac aranjarea in forma si structura. De obicei se bucura de bunastare financiara si cresc in sanul unei comunitati pe care nu o parasesc niciodata.

Acestia evita aventurile riscante si nu le place sa experimenteze noul. Cred in Dumnezeu, dar nu in mod covarsitor. Tind sa fie soti buni, fiind puternic orientate spre familie si sunt prieteni loiali.

Provocarea cu care se confrunta consta in a avea mai multa incredere in propriile forte si a trece dincolo de bariera sigurantei.

A patra viata

Oamenii aflati la a patra viata sunt rareori conventionali fata de familie si parteneri. Ei sunt un mélange intre cei aflati la a treia viata si cei aflati la a cincea. Ei s-au nascut cu anumite teluri pe care doresc sa le atinga. Au tendinta de a fi precauti (precum cei aflati la a treia viata), dar pun la indoiala si cerceteaza misterele vietii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

In ceea ce priveste dragostea, le place sa-si gaseasca un partener, sa se aseze la casa lor si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti. Cei mai multi dintre cei aflati la a patra viata au parteneri predestinati. Sunt suflete pereche care accepta sa se intoarca, pentru a se casatori cu o anumita persoana dintr-o viata anterioara. Relatiile lor sunt, de obicei, de durata.

Mai mult decat oricare altii, cei aflati la a patra viata au sanse mari de a apela la terapie pentru a-si rezolva problemele. Vor pierde cateva dintre oportunitatile pe care le ofera viata pentru ca nu au curajul sa-si assume destule riscuri. Totusi, cei aflati in acest stadiu de reincarnare pot fi foarte imprevizibili.

A cincea viata

Nascuti cu o lista uriasa de lucruri pe care vor sa le traiasca si sa le implineasca, cei aflati la a cincea viata sunt entuziasmati la maximum de faptul ca traiesc si au planuri marete. Au noroc, dar nu sunt coplesiti de bogatii. Unii dintre ei pot fi extraordinar de creative si pot castiga bani gratie propriilor puteri.

Cred cu tarie in viata de apoi insa nu se pricep sa-si gestioneze cum trebuie relatiile interumane, fiind inconstant. Multi dintre ei traiesc mai multe povesti amoroase decat media. Le place varietatea in dragoste si e posibil sa nu se casatoreasca niciodata sau sa nu aiba nicio relatie personala timp de mai multi ani. Le place viata pe care o duc si nu simt nevoia de a avea un partener. Sunt pe Pamant ca sa se distreze, sa se joace si sa traiasca viata din plin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri