De pe aripile vantului, pe aripile net-ului la aproape 2 ani de la lansare, colectiile tarafashion continua sa va surprinda in fiecare saptamana cu noi modele in colectii limitate facute cu drag tocmai ca dumneavoastra sa va simtiti cat mai puternica, autentica in hainele noastre.
De pe aripile vantului, pe aripile net-ului la aproape 2 ani de la lansare, colectiile tarafashion continua sa va surprinda in fiecare saptamana cu noi modele in colectii limitate facute cu drag tocmai ca dumneavoastra sa va simtiti cat mai puternica, autentica in hainele noastre. tarafashion.ro. Magia anilor trecuti, cu tot ce au avut ei mai aparte ni se asterne acum in fata ochilor ca o impetuoasa desfasurare de forte: mantouri, jachete, rochii, camasi. Doriti un look mai sport si nonsalant? Atunci o pereche de blugi cu broderie si o fusta de blugi ar fi solutia. O lume de vis cu bogatia aplicatiilor si broderiilor ne aminteste de feminitate. Va propunem o vesta si fusta cu broderie care sigur va va scoate din anonimat. Hotarat lucru negrul nu va disparea niciodata. E prea la indemina si prea distins pentru a disparea vreodata. De la The little black dress de zeci de ani, dar si in vechi celebra la fuste, mantouri, pantaloni negrul nu lipseste din nici o ipostaza. Saptamana aceasta va surprindem si va oferim foarte multe modele variate, de la fuste, rochii, jachete, mantouri, bluze. O adevarata placere sa navighezi. Ce ar trebui sa mai stiti despre tarafashion.ro? In fiecare saptamina avem promotii speciale, produse la preturi foarte mici, la fiecare comanda facuta primiti un cupon reducere si astfel produsul urmator este mult mai ieftin. Modelele noi intra in fiecare vineri si sunt in serie limitata si in fiecare marti avem un newsletter scris cu drag pentru dumneavoastra ca sa va informam despre ultimele noutati. Nu rata colectia maternity, costumele office, paltoanele si jachetele de iarna. Avem si o categorie noua de produse: INCALTAMINTE FEMEI. Sigur vei gasi aici o pereche de cizme de care sa te indragostesti. Tot ce ai de facut este sa te asezi confortabil in fata calculatorului, sa defilezi pe paginile cu produse, sa alegi ceea ce iti place sau ceea ce ai nevoie si sa comanzi. In plus, magazinul este deschis non-stop, 365 de zile pe an. Procedura de comanda este simpla, iar toate alegerile sunt la indemana ta. Doresti sa optezi pentru plata cu cardul sau pentru plata ramburs? Doresti sa primesti coletul in regim de transport rapid sau posta normala? Tot ce trebuie sa faci este sa bifezi optiunea care te avantajeaza. In maxim 5 zile (in functie de modalitatea de transport aleasa), un curier va aduce pachetul care va contine comanda ta. Ce spui? Te-am convins? Te asteptam la shopping online pe www.tarafashion.ro! Pentru mai multe detalii despre produsele prezentate, dati click pe imagini pentru a ajunge in pagina acestora.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri