Relatiile de iubire nu merg intotdeauna, oricat de mult ne-am dori, oricat de mult suflet am pune, oricat de mult ne-am stradui. Uneori iubirea chiar este imposibila?!

Exista 5 tipuri de relatii de incompatibile. Traiti sau ati trecut prin astfel de idile? Acest mod de a gandi cele mai dificile relatii de iubire este propus de catre site-ul marriage.families.com.

"Relatiile misionare" sunt acele relatii in care o persoana incearca sa o converteasca pe cealalta, incearca sa isi conduca partenerul pe fagasul unei "vieti mai bune”, al unui alt stil de viata. Aceasta relatie este oarecum ridicola, fiindca doua persoane construiesc un cuplu bazat pe niste prioritati ascunse sau pur si simplu pentru ca unul dintre cei doi incearca sa il "salveze" pe celalalt fiindca de fapt nu tine indeajuns de mult la el insusi. Desigur ca o astfel de relatie este sortita pieirii… Aceasta iubire nu este bazata pe realitate.

Totusi sunt comune relatiile in care un partener este mai puternic decat celalalt. Un raport in care unul dintre parteneri il incurajeaza pe celalalt si il sprijina este o relatie normala, bazata pe dragoste si incredere. Sa nu o confundam insa cu "o relatie misionara", atunci cand unul dintre parteneri isi indreptata toata energia catre celalalt, nepasandu-i de sine.

Relatiile "de sacrificiu" sunt acele relatii in care unul dintre parteneri este mereu in garda pentru a-l salva pe celalalt din caderile sale fizice sau emotionale. Metaforic vorbind, sa zicem ca pacientul si asistenta se indragostesc sau medicul se indragosteste de pacienta lui. Astfel de relatii se invart in jurul nevoii unuia dintre parteneri de a trata si a de a avea grija.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

Este despre nevoia unuia dintre parteneri de a se simti esential in viata celuilalt. In conditii ideale trebuie ca cei doi sa aiba grija unul de celalalt pentru a se crea un echilibru benefic. Dar este adevarat ca in anumite momente ale vietii vine un timp cand unul dintre parteneri trebuie sa aiba mai multa grija de celalalt decat de obicei - dar nu aceasta ar trebui sa fie baza unei relatii.

"Relatiile exotice" sunt acele relatii bazate pe fascinatie. Te indragostesti pentru ca esti vrajita sau vrajit de diferentele rasiale, culturale sau etnice care exista intre voi doi. Este o anume doza de visare in acest tip de relatii fiindca ei apartin unor lumi diferite, care par magice. Cand doi oameni apartin unor culturi diferite despartite de geografie, cand doi oameni au credinte sau obiceiuri diverse, vor trebui sa faca fata multor provocari in relatia lor, fiindca ii despart moduri de gandire diferite. Totusi, nu inseamna ca astfel de relatii sunt imposibile. Sunt extrem de multe provocari, dar asta nu inseamna ca ele nu pot fi trecute si ca relatia este din start imposibila. Ba din contra, prin acest melanj de culturi se poate ajunge la un anume tip de armonie.

Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri