Relatiile de iubire nu merg intotdeauna, oricat de mult ne-am dori, oricat de mult suflet am pune, oricat de mult ne-am stradui. Uneori iubirea chiar este imposibila?!

Relatiile in care sunt diferente mari de varsta. Mai sunt denumite si “idile mai-decembrie” si, ca si in cazul celorlalte tipologii de relatii problematice, acestea ar putea sa nu mearga, dar la fel de bine ar putea sa sparga tiparele.

Cand doi oameni care apartin unor generatii diferite gasesc iubirea, nu ar trebui sa ii privim cu suspiciune sau rautate (Dar nici caz sa aplaudam atunci cand sunt implicati minori in astfel de idile (Mai tineti minte povestea Lolitei de Nabukov? Si da, nici modelul Monica-Irinel Columbeanu nu ar trebui sa fie marca de referinta pentru tinerele fete). Totusi, astfel de relatii se intampla si este bine sa fiti constieni si de prejudecatile pe care le experimenteaza oamenii in legatura cu iubirea dintre doi oameni atunci cand diferenta de varsta este foarte mare.

Acest tip de relatie se aseamana putin cu cea exotica, prin acel fascin pe care il da apartenenta celuilalt la alta generatie, o lume atat de diferita de cea care era atunci cand partenerul mai batran avea aceeasi varsta si invers, prin vraja pe care o exercita un om mai matur si cu mai multe experiente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Ultima tipologie dintre relatiile, sa le zicem… tumultoase este “Relatia rebela”. Sunt genul acela de povesti pe care se bazeaza scenariile serialelor soap sau ale telenovelelor. E atunci cand te indragostesti de “cine nu trebuie”. Fata buna se indragosteste de baiatul rau, dar bun (si invers), de acel James Dean sau mai actualul Edward Cullen din saga Twillight.

Sunt toate acele idile romantice care la televizor sunt impachetate intr-un ambalaj foarte atragator. Totusi, doar oamenii implicati in astfel de iubiri pot da valoare relatiei lor – daca sentimentul este inocent si sincer si daca nu este doar o pasa prin care trec cei doi, atunci o astfel de relatie s-ar putea dezvolta in timp. Daca e doar o pura dorinta de a incerca si partea aventuroasa a vietii, alaturi de o persoana mult mai excentrica, atunci o astfel de iubire s-ar putea consuma la fel de repede precum a inceput…


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri