Gandeste-te la mine iubitul meu cand vei vrea sa inaintezi, gandeste-te la mine cand vei vrea sa mergi mai departe, cand vei vrea sa o atingi, cand te vei pregati sa faci dragoste cu ea, gandeste-te la mine!

Gandeste-te la mine cand esti fericit, cand esti suparat, cand esti bucuros pentru orice reusita pe care ai avut-o, cand ploua sau cand este soare, cand zambesti si cand plangi.

Gandeste-te la mine si la cate am facut pentru tine, la viata pe care mi-am anulat-o pentru a fi a ta, pentru a fi langa tine, pentru a te servi, pentru a te sustine, pentru a te iubi neconditionat, pentru a te mangaia, pentru a te saruta, pentru a te face fericit, fara a cere nimic in schimb, fara a pretinde nici o recompensa, fara a accepta nici o promisiune, fara a solicita nici un cadou, fara a astepta ceva in contul daruirii si supunerii mele totale.

Gandeste-te la mine, cand viata nu va fi usoara, cand viata nu va fi foarte linistita, cand te vei simti implinit, cand vei fi realizat tot ceea ce ti-ai dorit, cand nu vei mai avea nici o piedica, nici un obstacol, cand te vei simti rege, stapanul universului si buricul pamantului.

Gandeste-te la mine si cand te vei trezi dimineata si cand te vei indrepata seara spre patul in care altadata ne iubeam, in care imi promiteai ca vei face orice pentru mine, in care ma mangaiai cu pasiune si in care erai cel mai fericit barbat de pe pamant.

Gandeste-te la mine in drum spre serviciu, in spatele volanului, cu cafeaua in mana, cu mana pregatita pentru a accepta telefonul meu, cand vei fi insetat si flamand, cand vei astepta o mana de ajutor, cand vei simti nevoia unui prieten, cand vei simti nevoia sa te descarci, cand vei vrea sa vorbesti cu cineva de incredere, cand vei vrea sa-ti pleci capul si sa oftezi, cand vei ajunge seara istovit si vei vrea o cina calda, cand vei simti ca ti se spulbera toate planurile, cand vei avea nevoie de incurajari, de vorbe linistitoare, de cuvinte calme si de sarutari fierbinti, cand nu te va mai astepta nimeni si cand nu-ti va mai raspunde nici un prieten sambata seara la telefon.

Gandeste-te la mine iubitule, dupa ce vei fi facut dragoste , dupa ce te va fi trimis la culcare, sau dupa ce se va imbraca si va pleca acasa, cand te vei imbraca si vei parasi camera de hotel, cand vei ramane singur, cu gandurile tale in casa construita de amandoi, cu amintirile multor ani de fericire, cu rasetele zglobii ale copiilor, cu trantitul pernelor si cu mancatul pe jos.

Simte-ma aproape de tine asa cum nu m-ai simtit cat timp am fost impreuna, simte-ma langa tine, sustinandu-te in toate, incurajandu-te in toate proiectele tale, oricat de stupide sau de puerile ar fi parut. Simte-mi mana pe umarul tau obosit de atata cautare, de atatea incercari si de atatea refuzuri, simte-mi mana calda pe mana ta disperata de atata durere si explicatii, simte-mi palma pe obraz, simte-mi respiratia linistita, cand te vei fi saturat de atingeri obositoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri