In ziua de astazi traiesc mai mult oameni decat au murit vreodata. Oamenii care au un IQ mai mare viseaza mai mult. Un om nu se poate sinucide tinandu-si respiratia. Parul unui om poate suporta pana la 3 kg de greutate.

In ziua de astazi traiesc mai mult oameni decat au murit vreodata.

In timpul stranutului, toate functiile corpului se opresc. Inima nu face exceptie! De asemenea, este practic imposibil sa stranuti cu ochii deschisi.

Ritmul de crestere al copiilor este mai accelerat primavara decat in orice alt anotimp.

Cel mai puternic muschi al omului este reprezentat de limba.

Atunci cand privesti persoana pe care o iubesti, la fel ca si atunci cand te uiti la o persoana pe care o urasti, pupilele se dilata.

Cele mai multe particule de praf din casa provin de la pielea moarta.

Parul unui om poate suporta pana la 3 kg de greutate.

Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca persoanele care au un IQ mai mare viseaza mai mult.

In momentul conceperii, fiinta umana petrece aproximativ jumatate de ora ca o singura celula.

Puse laolalta, venele, arterele si capilarele unei persoane adulte au lungimea necesara pentru a inconjura de patru ori Pamantul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România

Dupa varsta de 30 de ani, corpul unui om incepe sa se micsoreze gradual.

Oamenii inteligenti au o cantitate mai mare de zinc si cupru in compozitia parului.

Oasele femurale sunt mai puternice decat betonul.

Simtul olfactic al omului este capabil sa recunoasca aproximativ 50 000 de arome diferite.

O patrime din totalitatea oaselor prezente in corpul uman se afla in sistemul osos al picioarelor.

Persoanele care fumeaza au de trei ori mai multe riduri decat persoanele care nu fumeaza.

De la nastere si pana la moarte, ochii unei fiinte umane isi pastreaza aceleasi dimensiuni. Pe de alta parte, urechile si nasul nu inceteaza niciodata sa creasca.

Daca incaperea in care dormi este rece, sansele de a visa urat cresc considerabil.

Cu exceptia focului, apa, frigul, schimbarile climatice sau alte forte naturale nu pot distruge parul uman. De asemenea, parul se dezintegreaza intr-un ritm extraordinar de lent, iar multi acizi si substante corozive nu il pot distruge.

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Un om nu se poate sinucide tinandu-si respiratia.

Poti muri mai repede din cauza lipsei de somn decat din cauza infometarii. 10 zile fara somn sunt suficiente pentru a cauza moartea celei mai rezistente persoane. In schimb, un om poate supravietui in medie doar cu apa, fara niciun fel de mancare, timp de 30-60 de zile.

Corpul uman are capacitati incredibile de supravietuire. Un om poate continua sa traiasca chiar daca i-au fost inlaturate splina, stomacul, un rinichi, un plaman, 75% din ficat, 80% din intestine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri