Astrul selenar ne influenteaza viata si nivelul energetic, fiind responsabil de echilibrele si dezechilibrele interioare. Luna influenteaza insa si starea psihica a barbatilor, gradul de agresivitate al acestora, sexualitatea si apetitul sexual, dar totodata si fluctuatiile hormonale. Iata cum influenteaza fazele lunii comportamentul emotional si sexual masculin:

Ultimul Patrar (Luna in descrestere) – Pe masura ce luna incepe sa descreasca, nivelul energetic si emotional al barbatilor incepe si el sa scada. Vitalitatea organismului este una medie, tonusul energetic este in scadere. In perioada de descrestere a astrului selenar, barbatii devin mai irascibili si nervosi, mai mult sau mai putin depresivi, sunt agitati si dornici sa actioneze chiar daca nu stiu cum si inspre ce directie sa-si canalizeze activitatile si eforturile. Parteneriatele de afaceri si negocierile nu sunt deloc favorizate in aceasta perioada.

Pe plan emotional, exista o oarecare nemultumire si lipsa de dispozitie sau de satisfactie care atrage dupa sine cresterea nivelului de agresivitate. Barbatii se regasesc in postura de a-si tine cu greu impulsurile sub control si nu suporta accesele de dragalasenie, afectare sau sensibilitate. Cea mai sigura metoda de a le intelege starile este aceea de a comunica cu ei sincer, deschis, fara ocolisuri. Barbatii care se despart in aceasta perioda o fac fara regrete si remuscari. Dorinta sexuala nu mai este atat de puternica ca in faza lunii in crestere, iar barbatii sunt dispusi sa se implice mai putin, preferand ca partenera sa preia initiativa si sa intretina totodata jocul erotic.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Luna Noua - Perioada Lunii Noi este o perioada care favorizeaza creativitatea si starea psihica pozitiva. Luna Noua aduce in prim plan inceputurile, dar si capacitatea de a realiza acele lucruri la care s-a renuntat cu ceva timp in urma: de data aceasta se reiau cu mai mult succes, cu marirea simtitoare a posibilitatii de a le finaliza. Luna Noua poate fi insa si dificila, provocatoare, plina de incercari. Nu le recomandam barbatilor sa semneze contracte de afaceri in aceasta zi, sa-si programeze o vacanta sau sa faca achizitii spectaculoase si scumpe pentru ca intreprinderile nu se dovedesc a fi si cele mai profitabile.

Cu toate acestea, barbatii se vor afla intr-o dispozitie generala buna, vor fi euforici, increzatori in ei insisi. Vor incerca sa isi descarce energiile negative asupra celor din jur sau sa le paseze acestora (partenera de viata va fi prima care va simti acest lucru). Totodata, vad cu ochi buni viitorul, iar viata li se pare un loc prielnic pentru a pune in viata ceea ce-si doresc. Somnul se realizeaza cu dificultate, iar insomniile nu sunt deloc excluse. Este o perioada a lunii in care barbatii au nevoie indeosebi de afectiune, au nevoie sa se simta iubiti si bagati in seama. Sexul este important, insa libidoul se inscrie in limite normale.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri