Astrul selenar ne influenteaza viata si nivelul energetic, fiind responsabil de echilibrele si dezechilibrele interioare. Luna influenteaza insa si starea psihica a barbatilor, gradul de agresivitate al acestora, sexualitatea si apetitul sexual, dar totodata si fluctuatiile hormonale. Iata cum influenteaza fazele lunii comportamentul emotional si sexual masculin:

Luna Plina – Totul se amplifica in perioada Lunii Pline. Inainte de Luna plina propriu-zisa, sexualitatea barbatilor atinge cote maxime, insa chiar in perioada Lunii pline armonia sexuala este destul de greu de atins din cauza ca energiile pozitive se confrunta cu cele negative. Barbatii sunt hiperactivi, insa hiperactivitatea poate da nastere oboselii si iritarii. Situatiile in care se regasesc le cauzeaza mai mult stres si bataie de cap.

Barbatii oscileaza intre stari de pasivitate si stari in care sunt extrem de agitati. Sunt fie atenti si grijulii cu partenera de viata, fie au tendinta de a o neglija pe aceasta. Durerile de cap, incidentele, surprizele, durerile acute in organism nu-i ocolesc pe barbati in aceasta perioada. Campul energetic asigura o stare buna de sanatate si chiar daca pot aparea anumite probleme, acestea sunt rezolvate usor si eficient. Pe plan profesional, barbatii se pot confrunta in aceasta perioada cu diverse contradictii si neplaceri, dar autocontrolul este cel care le aduce solutionarea lor.

Iata si calendarul fazelor Lunii din urmatoarele luni (pana la sfarsitul anului 2010):
IULIE: ultimul patrar – 4 iulie, luna noua- 11 iulie, primul patrar – 18 iulie, luna plina – 26 iulie
AUGUST: ultimul patrar – 3 august, luna noua – 10 august, primul patrar – 16 august, luna plina – 24 august
SEPTEMBRIE: ultimul patrar – 1 septembrie, luna noua – 8 septembrie, primul patrar – 15 septembrie, luna plina – 23 septembrie
OCTOMBRIE: ultimul patrar –1 octombrie, luna noua – 7 octombrie, primul patrar – 14 octombrie, luna plina –23 octombrie
NOIEMBRIE: ultimul patrar –28 noiembrie, luna noua –6 noiembrie, primul patrar –13 noiembrie, luna plina –21 noiembrie
DECEMBRIE: ultimul patrar –28 decembrie, luna noua –5 decembrie, primul patrar –13 decembrie, luna plina –21 decembrie.

Un articol de Aruna


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri