In esenta sa, fiecare persoana are la baza structurii sale psihice si emotionale cate putin din toate cele patru elemente primordiale: apa, aer, pamant, foc, insa unul singur este cel predominant. In functie de semnul primordial cu care este asociata zodia ta, iata care sunt cele mai reusite si cele mai putin reusite compatibilitati:

Apa-Pamant – Opozitiile si neintelegerile care vor aparea in tinerete intre cei doi parteneri se vor calma in perioada de maturitate si batranete. Pe masura ce timpul trece, partenerul Apa renunta la ideea de a-l schimba pe partenerul Pamant si il va accepta asa cum este el. Odata cu trecerea la un alt nivel al relatiei, partenerul Pamant nu mai gaseste atitudinea sentimentalista si afectuoasa a partenerului Apa ca fiind obositoare, ci reconfortanta. Apa va gasi sustinere si sprijin in consistenta pamantului, iar pamantul va fi udat din abundenta cu sentimentele regeneratoare ale Apei.

Apa-Foc – Chiar daca putini sunt cei care le dau sanse de supravietuire, intre Apa si Foc se poate stabili o relatie frumoasa si pasionala, cu mult foc, dar si cu multe precipitatii si ciocniri emotionale. Partenerul Apa, chiar si fara sa vrea, lezeaza sentimentele partenerului Foc. Partenerul Apa are o viata interioara bogata si profunda, iar Partenerul Foc nu poate sa inceapa exploatarea teritoriilor interzise daca aceasta ii este refuzata din start.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Apa-Apa – Ai putea crede ca doi oameni care seamana ca doua picaturi de apa se plictisesc unul in compania celuilalt si ca din moment ce se cunosc atat de bine, nu mai au ce descoperi unul la celalalt. Ai putea crede ca atractia si chimia exista doar intre temperamentele opuse, si nu si intre cele care au multe trasaturi in comun. Dar ai putea foarte bine sa crezi gresit. Apa este bucuroasa sa se reverse intr-o apa mai mare. Unul din cei doi parteneri este bucuros sa vada materializate in celalalt toate visurile, ambitiile si dorintele sale secrete. Fiecare vede in celelalt motivatia de a nu renunta si de a merge mai departe. Isi insufla reciproc curaj si indrazneala.

Aer-Pamant – Intre partenerul Aer si partenerul Pamant are loc o superba intalnire a mintii si a gandirii. Ideile primului sunt stralucite si de cele mai multe ori pe gustul celui de al doilea. Discutiile celor doi sunt pline de patos, intrigante, captivante, cuceritoare si pline de cugetari filozofale, vrajindu-i si cucerindu-i chiar si pe cei din jur. Cei doi parteneri se respecta reciproc pentru ceea ce sunt si se privesc cu o admiratie de multe ori nespusa. Insa partenerul Pamant gaseste naucitoare si deprimanta atitudinea vesnic schimbatoare a partenerului Aer. La randul sau, partenerul Aer gaseste uneori ca partenerul Pamant este prea monoton, rigid si lipsit de spontaneitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri