ISpace te invită să faci un pas înapoi în timp cu noua sa experiență audio-vizuală. Din 30 mai, în zona dedicată divertismentului de la nivelul 2 din Mega Mall, situat pe Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5. JURASSIC Imersiv aduce la viață fascinanta eră a dinozaurilor prin proiecții 360°, recreând aceste creaturi uimitoare în mărimea lor naturală și în mediul lor de odinioară.
 

Cei curioși vor avea ocazia să întâlnească ierbivori faimoși cum sunt Stegosaurus sau Triceratops dar și carnivori nervoși precum faimosul Tyranosaurus Rex, dinozauri subacvatici și zburători, într-o experiență de neuitat. o aventură potrivită atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, ideală pentru luna copiilor.

O atracție specială este Hatzegopteryx, un pterozaur uriaș care a trăit pe teritoriul României de azi, având o deschidere a aripilor de 12 metri. În plus, un narator te va ghida prin această aventură, oferindu-ți informații fascinante despre viața acestor creaturi impresionante.

JURASSIC Imersiv durează 15 minute și se alătură altor trei experiențe populare de la ISpace: Nautilus, Art Evolved și Infinite Horizons. O noutate pentru este introducerea unui narator care va ghida spectatorii prin diferitele etape și evenimente din viața dinozaurilor.

ISpace este un proiect creat de membrii fondatori ai studioului de artă new media H3 – Andrei Mitișor, Răzvan Pascu și Marius Dumitrașcu. Cu peste 10 ani de experiență în dezvoltarea instalațiilor de new media, aceștia au transformat expertiza lor într-o inițiativă ambițioasă, menită să aducă o nouă dimensiune în explorarea artei digitale. Cu un design ingenios și dotări tehnice moderne, ISpace este un loc versatil potrivit pentru diverse evenimente și activități precum expoziții de artă, spectacole de teatru și dans, proiecții de film, cât și evenimente corporate și petreceri.

ISpace își deschide porțile zilnic, de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00. Biletele pot fi achiziționate online la ispace.ro/#bilete sau direct din locație.

Este un proiect realizat prin investiție privată, adus la viață cu sprijinul partenerilor Skepsi, Epson și Mega Mall.

Coloana sonoră e realizată de studioul Good Hands.

Parteneri media: Happ.ro, Mindcraft Stories, Clopoțel.ro, Suntparinte.ro, Kudika, Garbo, Zile și Nopți, Spotmedia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri