28 Martie 2024 publicat în Lifestyle 20 share-uri

Prea puțin se vorbește despre iubirea unei mătuși pentru nepoții ei. Relația este una cu totul specială, unică, iar o mătușă este ca o a doua mamă - în brațele sale se găsește întotdeauna iubire, sprijin și protecție.

A fi mătușa nu este doar despre a avea un titlu; este despre a fi o prezență de sprijin constant, o sursă de iubire necondiționată și un ghid în creșterea și dezvoltarea copiilor, chiar dacă aceștia nu sunt propriu-zis ai tăi. Este o relație cu adevărat specială care aduce bucurie și împlinire în viața oricărei femei care se pregătește să devină mătușă și să își țină nepoții în brațe pentru prima dată.

Să fii mătușa este despre a împărtăși lecții de viață și a oferi sfaturi, dar și despre a învăța din curiozitatea lor și din perspectiva lor asupra lumii, care uneori poate fi atât de diferită față de tot ce știai până acum.

O mătușă este deseori o figură de sprijin stabilă și de încredere în viața unui copil. Este cineva la care aceștia se pot întoarce pentru confort și încurajare în momentele dificile. Fie că este vorba despre o problemă la școală, despre inimă frântă sau despre vise și aspirații, mătușa este acolo pentru a asculta, a încuraja și a oferi susținere. Dar cel mai important, a fi mătușa înseamnă să iubești un copil ca și cum ar fi al tău. Nu este vorba despre legăturile de sânge, ci despre legăturile de inimă. Este despre a te dedica complet și necondiționat binelelor și fericirii copiilor din viața ta, indiferent de relația biologică.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Sursă foto - AntoniaRusev, Shlomaster / Pixabey


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri