Dragostea la prima vedere se întâmplă într-o clipă, dar iubirea pe termen lung are nevoie de multe momente romantice. Ziua îndrăgostiților este ocazia perfectă să bucuri jumătatea ta mai bună: oferă-i surprize vesele și cadouri de Valentine's Day!

Cadouri clasice în stil modern pentru Ziua îndrăgostiților

Bijuteriile rămân un cadou clasic de Ziua îndrăgostiților, fie că alegi medalioane, lănțișoare, brățări, cercei sau inele cu semnificație deosebită pentru relația voastră romantică. Adaugă un touch modern bijuteriilor de Valentine's Day, ca să creezi cadouri originale, care să dea o nouă strălucire metalelor prețioase. Un pandantiv cu inițialele voastre sau o brățară cu o semnificație specială pot adăuga o notă personală când alegi cadouri pentru ea sau cadouri pentru el.

Florile, și în special trandafirii roșii reprezintă un simbol tradițional pentru Ziua îndrăgostiților. Într-o abordare originală, florile iubirii pot fi oferite ca buchet sub formă de inimă sau într-un glob de sticlă, pentru a fi păstrate ani de zile. Alte cadouri clasice de Valentine's Day sunt cutiile de ciocolată sau seturile de bomboane și sticle de vin.

Ca să creezi momente memorabile, alege dulciuri gourmet și licori fine. Calitatea face diferența, așa că folosește metode de plată inteligente și achiziționează produse premium, în condiții de plată convenabile. Poți să faci cumpărături în rate prin CardAvantaj și beneficiezi de dobândă zero* la produse și servicii în peste 9500 de magazine din rețeaua de parteneri CardAvantaj.

Cadouri personalizate pentru emoții și zâmbete de Valentine's Day

Celebrează momentele în doi cu albume foto personalizate și colaje care să-i amintească persoanei dragi despre evenimente memorabile, călătorii și vacanțe pe care le-ați petrecut împreună. Coșurile cadou personalizate reprezintă o altă opțiune excelentă pentru Ziua îndrăgostiților. Acestea pot conține o varietate de produse preferate de el sau de ea. O jucărie de pluș și un mesaj romantic scris chiar de tine vor adăuga acea notă personală care transformă un mic cadou într-o mare bucurie.

Obiectele handmade sunt tot mai apreciate, pentru că includ imaginație, efort personal și timp dăruit persoanei iubite. Au caracter unicat și spun povestea voastră într-un mod interesant. Folosește-ți creativitatea și oferă cadouri de Valentine's Day în stil propriu: un tablou pictat de tine, o felicitare realizată manual sau o eșarfă tricotată.

Cadouri neconvenționale care să surprindă și să aducă bucurii

Ziua îndrăgostiților este ocazia perfectă pentru a surprinde persoana iubită cu un cadou neconvențional, care să o surprindă și să-i aducă bucurie. Dacă vrei să te diferențiezi de alegerile tradiționale, încearcă abordări noi și idei creative. Pot fi experiențe inedite (escapade romantice, zboruri în balonul cu aer cald, plimbări cu trăsura) sau cadouri originale (cărți de colorat pentru adulți, bijuterii artizanale neconvenționale sau jocuri de societate tematice).

Cunoașterea pasiunilor și intereselor persoanei iubite este esențială pentru a alege cadoul perfect de Valentine's Day. Pentru iubitorii de lectură, o carte rară sau o ediție princeps reprezintă alegerea ideală. Pentru cei pasionați de fitness, echipamentul sportiv de calitate sau abonamentele la sală sunt opțiuni inspirate. În cazul fanilor muzicii, biletele la concertul unei trupe favorite reprezintă un cadou de suflet, care va fi primit cu entuziasm.

Inspiră-te din ideile de cadouri pentru Ziua îndrăgostiților și oferă-i persoanei iubite bucurii dulci, surprize aromate, aventuri în doi care să dea farmec acestei sărbători romantice. An de an, 14 februarie poate fi cel mai frumos moment, în prag de primăvară!

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri