George Clooney a scos la vânzare vila de pe malul lacului Como, probabil una dintre cele mai mediatizate locuințe la nivel internațional. Villa Oleandra, o locuință superbă aflată într-un loc idilic, se află în proprietatea actorului de 21 de ani.

Informația a fost publicată de săptămânalul italian Oggi și confirmată de agentul imobiliar Yasemin Baysal, de la Engel & Volkers din Como. Clooney a desemnat o agenție imobiliară din Milano să se ocupe de vânzarea reședinței. Informația a fost confirmată din mai multe surse pentru revista People.

Momentan nu este cunoscut prețul solicitat de Clooney în schimbul reședinței, dar specialiștii estimează că aceasta ar putea avea o valoare de până la 100 de milioane de dolari. Ar fi o afacere excelentă pentru Clooney, care a plătit în jur de 10 milioane de dolari familiei Heinz în 2002 pentru a cumpăra Villa Oleandra.

Clooney obișnuia să își petreacă vacanțele aici, iar ultima dată a sosit în vara anului 2023. A avut invitați de seamă în ultimii ani, printre care putem să îi amintim pe Brad Pitt, Matt Damon, Michael Douglas, Julia Roberts, Cindy Crawford și soții Barack și Michelle Obama.

Locuința lui Clooney a devenit un adevărat obiectiv turistic, motiv pentru care actorul nu s-a mai putut bucura de cea mai bună intimitate. Din acest motiv, el a convins autoritățile din Laglio să modifice regulile locale, iar cei care se apropiau de locuință riscau o amendă între 50 și 500 de euro.

Se poate spune însă că locuința lui Clooney este cu adevărat deosebită. Are 25 de camere, terenuri de tenis, o piscină superbă. A fost construită în secolul al XVIII-lea și impresionează prin arhitectura sa. În plus, actorul a cumpărat și locuința vecină, Villa Margherita, care a devenit casă pentru oaspeți.

Filme cu George Clooney ce merită văzute

George Clooney are o carieră impresionantă, iar în ultimele trei decenii a jucat în numeroase producții de top. Trei dintre acestea sunt prezentate în rândurile de mai jos:

Gravity (2013)

Unul dintre cele mai bune filme în care Clooney poate fi văzut. Actorul face pereche cu Sandra Bullock, iar rolul a fost o adevărată provocare pentru amândoi. Filmul s-a bucurat de cronici excelente din partea specialiștilor, iar părerea general bună despre această producție este evidențiată și de cele șapte premii Oscar câștigate la gala din 2014. În plus, încasările au fost și ele foarte bune: peste 720 de milioane de dolari, la un buget de 100 de milioane de dolari.

From Dusk till Down (1996)

Filmele regizate de Quentin Tarantino au un farmec aparte, iar From Dusk till Down nu face excepție. Clooney este un jefuitor de bănci, iar rolul făcut a contribuit intens la ascensiunea sa. În plus, filmul are o acțiune foarte bună și a beneficiat de două continuări, apărute în 1999 și 2000, dar și de o serie televizată lansată în 2014.

În 2001 a fost lansat și un joc video inspirat din filmul lui Tarantino, iar slotul From Dusk Till Down, dezvoltat de Novomatic, transpune acțiunea din film pe role. Printre simboluri regăsim actorii din film, un indicator către Mexic și o Mașină, iar efectele video și audio sunt excelente, ceea ce face din slotul ce poartă numele filmului unul din cele mai inedite jocuri de noroc din categoria sa.

Up in the Air (2009)

George Clooney este un romantic incurabil, iar rolurile în comedii de acest gen i-au adus și mai multa celebritate. În Up in the Air, Clooney intră în pielea unui consultant al unei agenții de HR, care trebuie să concedieze angajați de pe tot teritoriul SUA. Din acest motiv, el zboară des cu avionul, iar într-un aeroport întâlnește o femeie pe nume Alex, de care ajunge să se îndrăgostească. Up in The Air a avut 6 nominalizări la Premiile Oscar.

Foto: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri