Michelle Obama a împlinit ieri 58 de ani! Barack Obama a postat un mesaj emoționant pentru soția sa

18 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 30 share-uri

Michelle Obama a fost sărbătorita zilei de ieri, iar fosta prima doamnă a fost asaltată cu urări și felicitări cu ocazia împlinirii vârstei de 58 de ani. Așa cum era de așteptat, Barack Obama i-a scris un mesaj special soției sale, iar admiratorii cuplului le-au admirat încă o dată povestea frumoasă de dragoste.

Michelle Obama a împlinit 58 de ani, prilej cu care multă lumea s-a înghesuit pentru a îi transmite urările de bine. Fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama i-a transmis la rândul lui un mesaj emoționant soției sale și a numit-o "cea mai bună prietenă a lui."

"La mulți ani, Michelle. Iubirea mea, partenera mea, prietena mea cea mai bună…", a scris Barack Obama în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe social media. Cei doi sunt înfătișați într-o ipostază tandră, bucurându-se de un apus de soare, de pe o plajă din Hawaii.

Barack Obama nu este la prima postare de acest gen pe rețelele de socializare și nu s-a sfiit niciodată în a-și ascunde iubirea față de partenera sa de viață. Acum doi ani, atunci când cuplul a împlinit 28 de ani de căsătorie, fostul președinte al Statelor Unite a scris un mesaj cu dedicație pentru cea care i-a fost alături necondiționat în toți acești ani.

"În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, am vrut să iau o pauză și să îi urez aniversare fericită iubirii vieții mele. Fiecare zi petrecută alături de @MichelleObama mă face să devin un soț mai bun, un tată mai bun, și un om mai bun”, a scris Barack Obama pe rețelele sociale.

Ulterior, și Michelle Obama i-a răspuns soțului ei în aceeași manieră: "28 de ani alături de el. 💕 Îl iubesc pe @BarackObama pentru zâmbetul lui, pentru caracterul lui și pentru compasiunea sa. Sunt atât de recunoscătoare că îl am ca partener. Te iubesc, Barack."


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri