13 Octombrie 2023 publicat în Lifestyle 17 share-uri

Pantofii cu toc… nimic nu se poate compara cu eleganța pe care o oferă aceștia ținutelor. Însă, nu toți pantofii cu toc sunt potriviți în toate contextele și la toate evenimentele. Pentru a te ajuta să alegi pantofii potriviți, îți prezentăm în continuare cele mai populare tipuri de pantofi cu toc și îți dăm câteva exemple despre cum le poți purta.

Pantofii Stiletto

Pantofii stiletto sunt de departe cei mai eleganți și sofisticați pantofi cu toc, ideali în numeroase împrejurări și pentru multe ținute. Au tocul subțire și înalt, care conferă oricărei ținute un plus de feminitate și rafinament. Datorită designului lor versatil, pot fi purtați la numeroase ocazii, de la evenimente formale, la întâlniri romantice sau la ținute casual.

Cum poți purta pantofii stiletto? Îi poți integra în ținute cu rochii elegante, rochii casual, rochii office, fuste midi cu bluze sau cămăși, pantaloni slim sau chiar și jeans. Este necesar să găsești stilul de pantofi care ți se potrivește cel mai bine și care poate fi ușor integrat în ținutele tale. Este bine de știut că, deși acești pantofi dama cu toc pot fi integrați aproape în orice ținută, sunt unele ocazii la care vor trebui înlocuiți cu sandale, mai ales la evenimentele speciale de seară, indiferent de anotimp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Pantofii Kitten Heels

Vrei să porți tocuri, însă nu te avantajează cele înalte sau nu te simți confortabil purtându-le? Atunci poți opta pentru kitten heels, pantofi eleganți și confortabili, care completează perfect orice ținută. Tocurile au de obicei între 3 și 5 cm înălțime și astfel oferă stabilitate și confort.

Cum poți purta kitten heels? Datorită înălțimii tocului, acești pantofi pot fi purtați în numeroase moduri. Spre exemplu, alege-i pentru o zi la birou, deoarece adaugă o notă profesională și sofisticată ținutei office. De asemenea, pot fi asortați cu rochii sau fuste pentru evenimente mai formale sau pot fi purtați cu pantaloni pentru un aspect casual, dar elegant.

Acești pantofi sunt perfecți pentru a fi purtați o zi întreagă, fără a te simți obosită sau să te doară picioarele. Kitten heels sunt disponibili într-o mare varietate de stiluri și culori, astfel că îi poți asorta ușor la ținutele tale. Spre exemplu, vara poți opta pentru kitten heels deschiși la vârf, în loc de sandale. Pantofii kitten heels sunt o opțiune versatilă și chic, potriviți pentru diverse ocazii și ținute, oferind atât confort, cât și eleganță.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Pantofii cu platforme

Acest tip de pantofi sunt clasici, însă este nevoie de puțină atenție la integrarea lor în ținute, deoarece nu se potrivesc oriunde și oricum.

Pantofii cu platforme reprezintă o alegere îndrăzneață în lumea modei. Pantofii prezintă o platformă groasă sub partea din față a tălpii, ceea ce creează o diferență semnificativă de înălțime între partea din față și cea din spate a piciorului. Astfel, deși pantofii au un toc înalt per total, vor fi ușor de purtat, întrucât vei simți doar diferența dintre platformă și toc.

Un alt avantaj al pantofilor cu platformă este că nu vor exercita presiune mare asupra piciorului, ceea ce îi face mai confortabili în comparație cu pantofii cu tocuri subțiri. De asemenea, platformele adaugă o notă de extravaganță și stil ținutelor.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Acești pantofi pot fi integrați în numeroase ținute, de la ținute casual, precum blugi și tricouri, la rochii elegante și chiar ținute de seară. De asemenea, platformele sunt populare chiar și printre persoanele care de obicei adoptă un stil sport sau comod și care nu sunt obișnuite să petreacă prea mult timp pe pantofi înalți.

Așadar, dacă îți dorești să porți tocuri, acum știi care sunt cele mai populare tipuri și cum să le asortezi.

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri