Există modele simple de pijamale bărbătești care satisfac cerințele de confort pe care le au bărbații în marea lor majoritate, dar există și modele sofisticate de pijamale care sunt ideale mai ales pentru acei bărbați care doresc să își mențină eleganța chiar și atunci când se relaxează la în weekend sau la ceas de seară sau atunci când dorm.

Sunt câteva criterii esențiale de care este bine să ții cont atunci când dorești să alegi modelul potrivit de pijamale bărbătești, iar despre acestea, dar și alte aspecte utile vei afla din acest articol.

Aspecte importante de care să ții cont pentru a alege pijamalele bărbătești potrivite

Unul dintre cele mai importante criterii de care este indicat să ții cont atunci când alegi perechea de pijamale barbatesti potrivită se referă la materialul din care sunt acestea realizate. Este de preferat să alegi materiale confortabile și de calitate, materiale plăcute la atingere, care nu provoacă iritații ale pielii.

Croiul și mărimea sunt alte aspecte esențiale. Pijamalele trebuie să aibă potrivirea corectă, să nu fie nici prea strâmte, nici prea largi. Croiul poate varia de la cele mai lejere modele la cele mai ajustate, așadar poți alege în funcție de preferințele personale.

Totodată, este nevoie să ții cont de sezon și de temperatura din cameră pentru a alege pijamalele potrivite. Seturile de pijamale formate din pantaloni lungi și cămașă sunt potrivite mai degrabă pentru zilele și nopțile reci de iarnă, în timp ce modelele cu pantaloni scurți și tricouri sunt ideale pentru zilele și nopțile calde de vară.

O mare varietate de stiluri și modele ale pijamalelor pentru bărbați

Deși nu la fel de variate ca modelele de pijamale de damă, și pijamalele pentru bărbați vin într-o mare varietate de stiluri și modele. În funcție de ceea ce îți dorești sau ceea ce te reprezintă, poți alege pijamalele potrivite pentru clasicul confortul sau pentru un look mai modern sau casual.

Optează pentru pijamale clasice cu pantaloni lungi și cămașă sau bluză cu mâneci lungi pentru nopțile reci sau momentele de relaxare din weekend sau de dimineața. Alege culorile neutre sau imprimeurile subtile dacă dorești să beneficiezi și de un strop de eleganță pe lângă confortul clasic.

Pijamalele formate din pantaloni scurți și tricou sunt ideale pentru sezonul cald, oferind senzația de libertate și confort. Poți opta pentru culori mai vesele, cu imprimeuri amuzante, astfel încât să obții un look jovial.

Pijamalele în stilul loungewear au un design mai casual și sunt inspirate din îmbrăcămintea de casă, fiind astfel formate din pantaloni cu croi lejer și tricouri confortabile. Acestea te vor ajuta să te relaxezi fiind în același timp stilat.

Poți opta și pentru pijamalele cu imprimeuri jucăușe sau amuzante, mai ales dacă vrei să te binedispui în fiecare dimineață sau să aduci un zâmbet pe față celor cu care te întâlnești la prima oră a zilei. Poți alege dintre modelele de pijamale cu personaje, cele cu citate comice sau cele cu imprimeuri inedite.

Pijamalele dinamic accesorizate sunt prevăzute cu buzunare pentru smartphone-uri sau cu găuri pentru cablurile căștilor, acestea fiind ideale pentru bărbații care doresc să țină pasul cu tehnologia.

Halatul de baie, perechea perfectă a pijamalelor bărbătești într-un weekend relaxant

Alături de o pereche de pijamale bărbătești își găsește locul bine-meritat un halat de baie barbati. Acestea poate fi cu adevărat perechea ideală a pijamalelor într-un weekend relaxant, adăugând un nivel de confort și rafinament în timpul momentelor de odihnă.

Halatul de baie oferă confort suplimentar, oferind o senzație de căldură și confort, mai ales dacă stai și în timpul zilei în pijamale. Acesta este ușor de îmbrăcat și de dezbrăcat, fiind extrem de practic mai ales atunci când te relaxezi sau când dorești să faci activități în casă.

În același timp, un halat de baie poate avea un aspect elegant, satisfăcând în acest fel cerințele de stil. Poți opta pentru un model de halat simplu cu linii curate și fine astfel încât să adaugi o notă de eleganță ținutelor tale de casă.

Alături de pijamale, un halat de baie poate contribui în mod semnificativ la confortul și la relaxarea ta din timpul zilelor de weekend sau din momentele de odihnă. Asigură-te că ții cont de preferințe personale, de sezon sau de calitatea articolelor pentru a te bucura de o experiență maximă de relaxare.

Foto: astratex


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri