Speram cu totii ca jobul si cariera pentru care am optat sa fie cele mai potrivite personalitatii noastre. Este insa asa intotdeauna? Numerologia iti poate clarifica cateva dintre nelamuririle tale.

Numarul 6 – Numarul 6 este specific oamenilor care cred cu tarie in spiritul de echipa si in faptul ca realizari stralucite se pot obtine mai ales prin colaborare eficienta. Ai un spirit matern innascut, avand tendinta de a-i proteja pe ceilalti. Esti atrasa de notiune de “vindecare” si iti place de asemenea sa-i inveti pe ceilalti. Te simti utila stiind ca esti persoana care, intr-un fel sau altul, ii ajuta pe cei din jurul tau in indeplinirea obiectivelor propuse. Iti indeplinesti taskurile cu responsabilitate si constiinciozitate. De asemenea, esti colegul ideal si oricine poate sa afirme (si sa nu minta!) ca munca alaturi de tine este o placere. Medicii, asistentii medicali, avocatiii, trainerii, profesorii, persoanele din serviciul militar sunt cei care au de regula numarul 6 ca numar al destinului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numarul 7 – Dai dovada de inteligenta si ingeniozitate in tot ceea ce faci. Ai totodata o intuitie foarte bine dezvoltata care iti permite sa intelegi structura personalitatii celorlalti, constientizand mai bine chiar decat acestia care le sunt nevoile si dorintele. Esti insa o individualista, iar lucrul in echipa nu este tocmai metoda cea mai potrivita de a-ti pune in valoare calitatile. Printre joburile din care poti face o cariera de succes se numara cea de psiholog, scriitor, filozof, detectiv, cercetator, chirurg plastician, etc.

Numarul 8 - Se poate spune despre tine ca te-ai nascut ca sa demonstrezi ca poti fi cea mai buna in ceea ce faci. Iti place sa concurezi, iar un job solicitant si antrenant iti va starni cu siguranta interesul. Adori sa te lupti, sa te zbati si sa dai din coada stiind ca atunci cand vei obtine rezultatate pe masura eforturilor tale, satisfactia va fi si ea maxima. Esti rezistenta in fata stresului. Stii cand este momentul potrivit pentru a astepta. Intuiesti perfect si cand este momentul potrivit pentru a actiona. Esti omul cu initiativa si autoritate. Esti foarte sigura pe tine, intelegand perfect ce ai de facut si de aceea, cei din jur iti urmeaza indicatiile. Domeniul afacerilor te atrage in mod expres.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri