Unul dintre cele mai frumoase obiceiuri umane este acela de a oferi flori, fie că este vorba despre o aniversare sau despre a transforma o zi normală într-un moment de apreciere. Dacă ne gândim la evenimentele din viața noastră, nunta, botezul, aniversările din plan personal sau evenimentele din zona de business, din nou avem nevoie de acel efect special pe care doar florile îl pot oferi. 
 

Floriștii profesioniști transformă frumusețea naturii, flori și plante în adevărată artă florală. Aceasta este lumea iMod Flowers ce include iMod Events, un magazin online cu livrare în București și împrejurimi cu mașini cu frig, un atelier și un boutique de artă florală. Întregul business este creat de la zero cu multă implicare și pasiune de către Adriana și Laurențiu.

iMod înseamnă artă florară la cele mai înalte standarde posibile la momentul actual și un proces complet de a oferi servicii de la zero la rezultat final tuturor clienților care au nevoie de buchete de flori, aranjamente florale sau a crea o întreagă atmosferă prin design floral pentru evenimente personale, de business, clădiri corporate sau sedii de business.

O clădire de birouri poate fi transformată prin aranjamente florale, astfel atmosfera devine mai frumoasă, productivitatea echipelor poate crește clar într-un mediu de lucru cu aspect plăcut, plus că, se pot crea aranjamente florale inspirate de brandul companiei, viziunea sa sau obiectivele de lucru ale echipelor.

Cu siguranță, un diferențiator iMod Flowers este calitatea florilor și a plantelor, lucrul cu flori rare, dar mai ales protocoalele de lucru intern care garantează prospețimea florilor. Calitatea aranjamentelor prin tehnici și floriști talentați se completează cu un respect desăvârșit prin această meserie. Clientul primește ce este mai bun, fără compromis sau false promisiuni.

Un alt diferențiator semnificativ se referă la un alt set de protocoale de calitate care asigură un transport în siguranță, atât din punct de vedere estetic, cât și al prospețimii și nu numai. Știați că florile trebuie transportate la o anumită temperatură, ceea ce implică o mașină de transport cu frig? Sau că florile se transportă pe apă? Ei bine, echipa iMod respectă aceste norme și nu numai.

iMod Flowers este un business antreprenorial care dorește să creeze în România o imagine frumoasă despre pasiunea adevărată a floriștilor și despre tranformarea florilor, în toate aspectele lor, în tablouri memorabile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri