31 Mai 2023 publicat în Lifestyle 16 share-uri

Ziua copilului este de fiecare dată când râdem împreună, ne jucăm frumos și ne bucurăm de fiecare moment!

Copilăria este cea mai frumoasă vârstă a omului, însă doar o dată pe an este 1 iunie... Obosiți, mereu pe fugă, cu gândul la multitudinea de lucruri pe care le au de făcut, părinții uită se se bucure de timpul cu cei mici, timp care trece atât de repede.

Ziua copilului poate fi în fiecare zi, nu avem nevoie de o dată specială pentru asta. Putem face din fiecare zi a săptămânii o sărbătoare, în care să celebrăm copilăria, relația noastră cu copilul, bucuria. Sunt momente care nu se mai întorc, de aceea propun să trăim fiecare zi cu copiii noștri ca pe o sărbătoare!

Pentru copilul meu: Ziua ta este în fiecare zi!

Ziua ta este în fiecare zi și vreau să mă bucur de fiecare zâmbet al tău. Nu este vorba despre cadouri, nici despre activități organizate, ci despre bucuria de a fi copil. De a trăi cu tine cea mai frumoasă perioadă și a vedea lumea prin ochii tăi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

1 iunie poate fi de fiecare dată când dansăm în sufragerie după o zi lungă sau cântăm în drum spre casă. 1 iunie este despre entuziasmul cu care mergem împreună în parc și pupicul de noapre bună de dinainte să adormi. Este vorba despre lucrurile simple, care contează atât de mult.

Ziua copilului trebuie să fie în fiecare zi! Tu faci din viața mea o sărbătoare, iar eu mă bucur pentru fiecare moment cu tine. Și, nu în ultimul rând, ești minunea mea! Iar asta este un motiv destul de întemeiat pentru a te sărbători în fiecare zi!

Sursă foto: Evgeny Atamanenko / Invato Design, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri