Sa oferi cadoul potrivit este uneori mai complicat decat ai crede, nu-i asa? Ai facut deja un research si nimic nu pare sa se potriveasca in raport cu personalitatea sau preocuparile unei persoane? Ce ai zice sa duci ideea de cadou la un alt nivel si sa alegi o varianta..mai nastrusnica?

Uita de variantele clasice, cum ar fi o cana sau o pereche de pijamale cu imprimeu colorat si fa-i sarbatoritului sau sarbatoritei o zi de neuitat, la propriu! Tine cont de cele mai in voga idei de cadouri si fa-te remarcat in ochii celui drag!

Un cadou indraznet, pentru o femeie indrazneata

Daca urmeaza sa ii faci un cadou unei femei puternice, atunci stii deja ca nu o poti impresiona cu orice. Interesant ar fi sa ai in vedere niste idei cadouri femei 30 de ani cat mai creative, cum ar fi un difuzor aromaterapie cu stimulator de flacari. Acest dispozitiv de ultima generatie nu doar ca are rolul de a purifica aerul, dar creaza si un ambient cat se poate de senzual. Un astfel de cadou va fi mai mult decat apreciat de catre doamnele romantice, care obisnuiesc sa petreaca seri de neuitat chiar in confortul propriei locuinte. Un preparat delicios, un vin rosu si un difuzor care „scoate flacari”. Toate acestea devin ingredientele perfecte ale unei cine de vis.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Voucherele sexy, mereu in tendinte

In societatea moderna, oamenii obisnuiesc sa daruiasca obiecte care mai de care mai inedite.

Din categoria cadourilor indraznete pentru el si ea fac parte si voucherele sexy. Acestea fac furori in randul cuplurilor, iar daca urmeaza sa ii faci un dar persoanei iubite, poti avea in vedere aceasta varianta.

Ceea ce este bine de stiut este faptul ca voucherele sexy vor anima orice relatie si vor ajuta partenerii sa reinvie flacara pasiunii.

Provocarile care mai de care mai ingenioase sunt special concepute pentru ca un cuplu sa iasa din rutina si sa dea frau liber imaginatiei.

Daca o parte din ele au fost deja notate pe vouchere, exista cateva vouchere care raman la dispozitia ta sau! Ba mai mult, exista chiar si un termen limita in care un cuplu trebuie sa indeplineasca provocarile.

Barbatii adora cadourile indraznete

Este cunoscut faptul ca barbatii sunt pasionati de tot ce tine de arta seductiei, iar cu un cadou indraznet nu poti decat sa ii impresionezi. Daca nu ai nici o idee in acest sens, ia un pix si o foaie si noteaza o idee de cadou de-a dreptul nastrusnica: un poster razuibil Kama Sutra. Un cadou perfect pentru un adult aventuros, nu-i asa? Oricine isi doreste sa isi descopere si latura pasionala, iar pe durata celor 100 de zile are ocazia sa se redescopere din acest punct de vedere.

Daca aveai impresia ca voucherele sexy sunt destinate doar femeilor, afla ca in realitate lucrurile stau complet diferit. Exista vouchere pentru femei si vouchere pentru barbati, iar provocarile notate pe acestea nu sunt foarte asemanatoare. Un cadou ca nici un altul! Asa descriu utilizatorii voucherele sexy. Dincolo de printuri si de designul frumos al voucherelor exista o intreaga poveste ce urmeaza a fi descoperita..in doi!

Parfumul, un simbol al senzualitatii

Se spune ca esentele au rolul de a spune o poveste despre o persoana, iar parfumul creeaza uneori amintiri de neuitat. Printre cadourile indraznete pentru partenera se numara si seturile de cadouri cu produse pentru corp, denumite simbolic „Sexy scent”. Dupa o baie revigoranta, partenera va straluci si va avea pielea catifelata si un parfum pe care nu il vei putea uita vreodata. Pe langa faptul ca vei oferi celei dragi un cadou indraznet, acesta se dovedeste a fi foarte util in rutina ei de zi cu zi.

Prin urmare, cadourile indraznete primesc unda verde atat in randul barbatilor, cat si in randul femeilor. Cu un produs din aceasta gama nu doar ca vei ramane intiparit in mintea celui ce il va primi, dar vei reusi sa il lasi fara replica. Nimeni nu s-ar astepta sa primeasca in dar un cadou indraznet, iar daca vii cu o idee originala, nu ai cum sa nu impresionezi pe cineva. Tine cont de relatia voastra si fii cat mai creativ!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri