22 Mai 2023 publicat în Lifestyle 77 share-uri

Acolo unde a fost suferință va fi de zece ori mai multă fericire!

Dumnezeu are un plan pentru fiecare, chiar dacă, uneori, nu înțelegem motivele pentru care trebuie să trecem prin anumite experiențe sau situații de viață. Cert este că, fiecare durere se va pansa la timpul potrivit, după ce lecțiile pe care le avem de învățat vor fi conștientizate.

Fiecare suferință nu face decât să ne pregătească sufletul pentru fericirea care va urma în viața noastră. Fiecare situație care ne-a fost dată are rostul și binecuvântarea ei. Dumnezeu ne vede și ne aude atunci când îi cerem ajutorul, iar încrederea în El ne poate ajuta să ne păstrăm inima curată în timp ce trecem prin "furtună".

În orice circumstanțe ne-ar conduce existența noastră, un lucru este sigur: acolo unde este suferință va fi mângăiere. Acolo unde sunt lacrimi vor fi zâmbete. Acolo unde este durere va fi liniște și bucurie. Dumnezeu are grijă de sufletul fiecăruia dintre noi, însă trebuie să ne deschidem inimile pentru a putea primi toate binecuvântările care ne sunt oferite, în diferite forme, pe care nu le conștientizăm întotdeauna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

Durerea curăță sufletul unui om, îl face să fie mai atent la nevoile sale și îi aduce în cale noi cărări care îl conduc către sufletul său. Fără durere nu ar putea exista fericire, iar fără suferință nu ar fi iubire.

Mângâierea va veni în viața ta, ai încredere că nu ești singură în această călătorie!

Sursă foto: rudall30, Shutterstock / asiandelight, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri