8 Mai 2023 publicat în Lifestyle 34 share-uri

Ai nevoie de tine pentru că în sufletul tau se află o forță de neoprit!

Înainte de a te baza pe oricine altcineva, bazează-te pe tine! Tu ești singura persoană care cunoaște drumul pe care trebuie să o ia, indiferent de cât de bine intenționate ar fi sfaturile celor din jurul tău. Ai grijă de sufletul tău, pentru că Dumnezeu ți l-a dat înainte de a veni pe lume, iar cu el vei călători pentru eternitate.

Gândește-te de două ori înainte de a face compromisuri, de a spune Da, acolo unde vrei să spui Nu. Ai nevoie să fii acceptat doar de către tine, în sensul în care trebuie să fii împăcat cu alegerile tale și viața pe care o trăiești.

Oprește-te din a alerga după aprobarea celorlalți și dă-ți voie să fii tu, exact așa cum ești. Într-o lume plină de măști, alege să te bucuri de imperfecțiunile tale și să fii recunoscătoare pentru tot ceea ce ți s-a dat, dar și tot ce ți s-a luat.

Ai încredere că sufletul tău curat este tot ceea ce ai nevoie pentru a trăi frumos în această lume. Nu te încrede prea mult în vorbele frumoase ale celor din jur, pentru că atitudinea oamenilor față de alte persoane se poate schimba în funcție de favorurile care li se oferă. Rămâi demnă și nu îți încărca sufletul cu oameni care nu știu cum să te iubească sau pentru care reprezinți o provocare mult prea mare.

Lasă oamenii, situațiile, supărările din viața ta să plece, exact așa cum au și venit. Nu te agăța de nimeni și nimic, pentru că, până la urmă, doar tu cu ceea ce ai înmagazinat în suflet rămâi pentru eternitate.

Încrede-te în tine și în drumul tău! Te afli exact la momentul și locul potrivit!

Sursă foto: Alex Tihonovs, Shutterstock // BinGoTinGo, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri