27 Iunie 2007 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Calculeaza care este numarul destinului tau pentru a afla mai multe despre tine, despre drumul tau in viata, despre cariera, despre calitatile pe care trebuie sa le pui in valoare si defectele pe care trebuie sa le depasesti.

Esti foarte exigenta atat cu tine, cat si cu ceilalti. Putini sunt cei care iti confirma asteptarile, motiv pentru care esti foarte selectiva atunci cand iti alegi grupul de prieteni.

Ai tendinta de a ii controla pe ceilalti. Uneori, poti fi dogmatica, incapatanata. Renunti cu greu la opiniile tale. Exprimand la modul trivial, daca ti se pune "pata" pe ceva anume, cu greu vor reusi cei din jur sa iti schimbe parerea. Ai grija pentru ca ai tendinta de a te cantona in stereotipuri.

Cifra 5

Ai un rol important in lume. Poti fi un factor de schimbare si de progres. Esti versatila si ai un numar mare de talente.

Trebuie sa inveti sa ii influentezi pe ceilalti si sa accepti schimbarea. Uneori, te cantonezi in trecut doar pentru ca iti ofera o anumita siguranta si nu te simti pregatita pentru necunoscut. Esti inteligenta, ai simti analitic si te descurci foarte bine in situatii de criza. Trebuie sa inveti sa ii accepti si sa ii apreciezi pe ceilalti.

Nu te poti hotari asupra unei singure directii pentru viata ta. Ai nevoie de varietate, asa ca este posibil sa activezi in mai multe domenii de-a lungul carierei.

Esti adeseori nelinistita, nerabdatoare si eviti angajamentele pe termen lung. Te plictisesti usor si nu poti sa lucrezi in cadrul unui program strict. Desi esti foarte inteligenta, este posibil sa repeti unele greseli la nesfarsit.

Cifra 6

Tu ai nevoie de armonie, de echilibru. Iti place sa ii ajuti pe cei din jurul tau si nu esti multumita de tine decat daca reusesti sa influentezi in bine viata celorlalti.

Esti o persoana caritabila, esti un parinte minunat si te implici activ atat in viata celor dragi, cat si in viata celor mai putin norocosi. Iti doresti foarte mult o familie unita si orice dezechilibru in viata personala iti influenteaza puternic negativ celelalte relatii.

Desi ai aptitudini artistice, cel mai probabil te vei dedica unui domeniu care iti permite sa ajuti comunitatea. Esti o persoana iubitoare, prietenoasa si esti apreciata de cei din jur. Esti generoasa si empatica.

Poti fi incapatanata si dominatoare. Uneori te vei sacrifica pe tine insati pentru binele celorlalti. Trebuie sa inveti ca pentru a ii ajuta pe ceilali nu trebuie sa intervii prea mult in viata lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri