Jupiter favorizeaza experientele inedite si pasionale si creeaza circumstante propice cunoasterii unor persoane cu adevarat interesante. Multe dintre relatiile incepute in vara se sting cu aceeasi rapiditate cu care au inceput, insa cele care supravietuiesc au sanse mari sa se transforme in relatii pe viata.

Rac – Ceva trebuie sa se schimbe si in viata Racului in aceasta vara. Natura lor muncitoare si atentia concentrata aproape exclusiv asupra vietii profesionale in detrimentul celei personale trebuie supusa unor procese dure de setare a prioritatilor. Racul trebuie sa lase deoparte, cel putin temporar, ambitiile sale profesionale si sa incerce sa-si echilibreze si viata sentimentala. Racul trebuie sa invete sa-si traiasca viata din nou, de data aceasta intr-o maniera mai vesela, mai optimista, mai plina de iubire si de speranta. Vor fi suficiente sanse pentru Racii singuri de a cunoaste un nou partener, nu asa de multe ca vara trecuta ce-i drept – insa depinde doar de ei daca vor stii cum sa le fructifice.

Lunile iulie si august vor fi cu precadere prielnice celor care sunt implicati intr-o relatie. Racii din ultima categorie vor invata ce inseamna demnitatea si respectul de sine si in ciuda conflictelor inevitabile, in ciuda discutiilor in contradictoriu cu partenerul de viata, vor dovedi ca stapanirea de sine si tinerea sub control a sentimentelor si a emotiilor pot avea uneori efecte pozitive.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Leu – Prima luna a verii, luna iunie, aduce pentru nativii din Leu o schimbare in bine pentru inima incercata a Leilor. Dupa multe relatii incepute si terminate la fel de repede, Leul nu s-ar fi gandit niciodata ca s-ar mai putea indragosti cu aceeasi intensitate cu care o va face in zilele lunii iunie. Norocul pare insa a-i surade din nou Leului. Adrenalina incepe sa-si faca simtita prezenta, iar Leul se simte mandru si sigur de ceea ce i se intampla pe plan amoros. Cu toate acestea, sunt anumite provocari pe care Leul va fi nevoit sa le infrunte in perioada 29 iulie-11 august, cand va avea de luat decizii dificile, insa importante pentru viitorul sau. Atat in cazul acestor relatii aflate in stadiu incipient, cat si in cadrul relatiilor inchegate de mult timp, din cauza geloziei si a suspiciunii Leului care are tendinta de a-si controla partenerul si de a-l proteja excesiv, au loc certuri serioase. Lucrurile se imbunatatesc dupa data de 5-6 august, cand Venus intra in casa a treia a Leului.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Fecioara – Pana la inceputul verii acestui an, vor fi existat suficiente circumstante create de Jupiter pentru ca Fecioarele sa fi fost deja prinse in povesti de iubire. Eclipsa din casa a cincea din data de 26 iunie atrage insa dupa ea anumite schimbari in ceea ce priveste asteptarile sentimentale ale Fecioarei. Prin tot ceea ce face, prin deciziile pe care le ia, prin modul Fecioarei de a se actiona, prin cautarea, chiar si inconstienta, a unei persoane alaturi de care sa imparta bucuria de a trai si din preaplinul sau sufletesc, Fecioara va stabili ca prioritate principala a vietii sale imbunatatirea experientei sentimentale. Perfectionismul pe care Fecioarele si-l impun in mai toate planuri le va conduce insa in perioada 12 iulie -7 august catre neplaceri si mici necazuri. O persoana de sex opus pe care Fecioara o va agrea in mod deosebit va gasi ca asteptarile acesteia sunt prea mari si va dori sa iasa din joc intr-un mod brusc, neasteptat. Fecioara implicata intr-o relatie va astepta spontaneitate si noutate de la actualul partener de viata, oferindu-le la randul sau. Fecioara va reusi sa reinsufleteasca atractia si spiritul ludic care existau intre ea si partenerul de viata.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri