7 Aprilie 2023 publicat în Lifestyle 194 share-uri

Nu ai de ce să te mulțumești cu puțin, când tu însemni atât de mult!

Alegi adesea să te mulțumești cu frânturi, când tu, de fapt, meriți un întreg. Te pui în situații inconfortabile, pentru că îți este frică să faci un pas înainte. Te ascunzi de tine pentru că nu conștientizezi încă ce minunată ești!

Dumnezeu a pus în tine cele mai frumoase daruri de pe Pământ, iar tu ai dreptul și meriți să te bucuri de toate acestea! În interiorul sufletului tău se ascunde cea mai pură și curată iubire, cea față de propria persoană, de viață, de Dumnezeu.

Meriți să îți trăiești viața așa cum simți, să faci greșelile de care ai nevoie pentru a te descoperi și a te dezvolta. Meriți să ai oameni lângă tine pentru care să însemni totul, și nu ești doar o opțiune. Meriți să fii aleasă și iubită pentru exact ceea ce ești, nu pentru ceea ce poți oferi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Amintește-ți în fiecare dimineață că meriți să zâmbești, să trăiești cu bucurie în suflet, fix așa cum îți place. Nu ai de ce să te mulțumești cu puțin, când tu însemni atât de mult!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri