Barbatii aleg, la fel ca si femeile, sa iasa in oras, la o bere, in cluburi doar cu prietenii tocmai pentru a discuta picanteriile vietii, acele lucruri pe care si le spun doar cand se afla intr-un mediu format exclusiv din barbati, exprimandu-si liberi parerile despre viata personala, profesionala precum si despre viitor.

Barbatii aleg, la fel ca si femeile, sa iasa in oras sau in cluburi doar cu prietenii tocmai pentru a discuta picanteriile vietii, acele lucruri pe care si le spun cand se afla intr-un mediu format exclusiv din barbati, exprimandu-si liberi parerile despre viata personala, profesionala precum si despre viitorul pe care si-l doresc in viata.

Desigur, femeile cuminti ii asteapta acasa, singurele, adesea plictisite, incercand sa isi tot repete in gand ca este normal asa ceva, ca peste tot se intampla, ca au si ei libertatea lor. Asa este pe de o parte, daca acestia se intalnesc sa zicem la o terasa, dar teoria nu mai este valabila cand ei se duc in... club. Evident ca intr-un club se bea, se danseaza sau se priveste un dans cu miscari de feline si fete semi sau complet dezbracate.

Asta este realitatea, in club nu stai de vorba, acolo isi are locul si prietena sau... nu. Intr-o excursie care nu este in interes de serviciu de asemenea si prietena isi are locul, dar aceasta se intampla doar daca el ii doreste prezenta.

In orice caz, mereu m-am intrebat ce anume discuta ei atunci cand nu ne doresc prezenta. Mi-am raspuns usor scotocind in discutiile pe care si eu le am alaturi de prietenele mele si ceea ce m-a intristat un pic este ca noi de obicei mai mult criticam decat apreciem, ne "spunem ofurile" sau povestim un secret, ceva interzis, o aventura spre exemplu sau cum admiram pe cineva in secret ori o dorinta despre care stim ca nu-i chiar morala, ci rebela, poate perversa, oricum, de care cineva, poate el (de cele mai multe ori El) n-ar trebui sa stie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Intotdeauna exista secrete. Acea siguranta pe care ne-o dorim in relatie este mai mult o iluzie, iar daca exista, este asa de trecatoare si de scurta... Insa cred ca datoria noastra in cuplu este ca macar sa cream iluzia acelei sigurante, sa ne comportam de asa natura incat partenerul sa se simta iubit, dorit, privilegiat ca l-am ales sa stea langa noi, fapt ce demonstreaza apreciere, sustinere, sacrificiu si sentimente.

Insa cand lucrurile nu stau astfel inevitabil apar probleme, celalalt se simte mintit, marginalizat, prostit, neglijat si mai ales... singur. Cred ca prietenii intre ei ar trebui sa se vada mai mult atunci cand nu trebuie sa isi lase prietenele acasa, poate la fel si noi. Eu cel putin ma vad cu prietenele mele cand el lucreaza peste program sau are unele cumparaturi de facut sau mai schimba ceva la masina ori cine stie ce ocupatie il tine prins si departe de mine. Astfel el nu se simte niciodata singur, parasit, inselat etc. mai ales ca il si sun, fara a-mi cere el, niciodata nu mi-a zis, mereu il sun si stie ca sunt cu fetele. Si el face la fel, cred ca a inteles acele lucruri nespuse. Si totusi... uneori chiar imi doresc atat de mult sa aflu si eu macar unul din multele secrete pe care si le spun... Probabil ca e normal sa se intample astfel, dar intotdeauna ma irita numai gandul ca stiu ca a iesit iarasi cu baietii...

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Ghid pentru alegerea mobilierului interior Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog

Carmen

Foto principala: Hepta.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri